Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Νέο συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας

Την Κυριακή 02/11/2014 έγιναν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου συντονιστικού τηςΟργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας. Το νέο συντονιστικό συγκροτήθηκε ως εξής:

Γιάννης Σηφάκης , συντονιστής

Γιώργος Αβραμίδης, αναπληρ. Συντονιστής

Βάλια Τσορακίδου, ταμίας

Γιάννης Χουμκιώτης, υπεύθ. Παιδείας

Γιωργής Σηφάκης, υπεύθ. Νεολαίας και εκδηλώσεων

Δημήτρης Τσεβδόμης, υπεύθ. Εκδηλώσεων και γραφείων

Αργύρης Δανάς, υπεύθ. Ανάπτυξης

Αναπληρωματικοί:

Ανέστης Μιμιλίδης

Σοφία Τουμανίδου

Το νέο συντονιστικό αποφάσισε άμεσες ενέργειες για την προβολή του άμεσου κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και επαφές με αγροτικούς, κτηνοτροφικούς φορείς της περιοχής, μικρομεσαίους, αγροτοτουριστικές επιχειρήσεις κλπ για να συζητηθούν τα ιδιαίτερα οξυμμένα προβλήματα τους.

Ακόμη έβαλε στόχους για την ανάπτυξη της Οργάνωσης Μελών εντείνοντας την προσπάθεια της για την ανατροπή της καταστροφικής για την κοινωνία, την χώρα και της Αλμωπία συγκυβέρνηση και την ανάληψη της κυβερνητικής ευθύνης από την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *