Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Το Δεκέμβριο η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος του ΟΓΑ

Στις 18 Δεκεμβρίου θα εισπράξουν το οικογενειακό επίδομα που τους αναλογεί, μαζί με την πληρωμή του τέταρτου τριμήνου, όσοι δικαιούχοι υποβάλλουν αίτηση Α21 έως τις 18 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), Ξενοφώντος Βεργίνη.

Παράλληλα, η διοίκηση του Οργανισμού υπενθυμίζει ότι οι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων που έλαβαν προκαταβολή για το πρώτο τρίμηνο του 2014 είτε η προκαταβολή αφορά το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων είτε το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών, είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν νέες αιτήσεις Α21 για το τρέχον έτος, με δεδομένο ότι οι αιτήσεις Α21 του 2013 δεν λαμβάνονται υπόψη.
Συνιστά ακόμη στους πολίτες να προβαίνουν σε εκτύπωση του εντύπου Α21 και σε έλεγχο των στοιχείων που έχουν δηλώσει και, σε περίπτωση που διαπιστώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις, να προβαίνουν άμεσα σε διόρθωση – τροποποίηση του Α21, προκειμένου να μην καθυστερήσει η πληρωμή τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *