Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΓΑΣ Έδεσσας 52-53. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ]

Ακόμα μια εντός έδρας ήττα για την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας από τον ΓΑΣ Έδεσσας για την 5η αγωνιστική της Β' κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ. 



Η ομάδα του Αβράαμ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην αήττητη ομάδα της Έδεσσας και με πολλά επιθετικά προβλήματα χθες (8/11) έχασε τον αγώνα στον πόντο.


Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο και από τις δύο πλευρές με το 13-13 να μην αφήνει περιθώρια σε καμιά από τις ομάδες να πάρει κεφάλι στον αγώνα. Στο δεύτερο όμως η ομάδα του ΠΑΟΚ με οργανωτικό και γρήγορο παιχνίδι και με πολύ καλά τελειώματα από τους Αρβανιτάκη και Τριανταφύλλου κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο με +11 (30-19).


Το 3ο και 4ο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τους γηπεδούχους, από πλευράς επιθετικής αδράνειας, καθώς ένα +18 του ΓΑΣ έφερε το σκορ στο (39-37). Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να δυσκολεύεται επιθετικά, χάνοντας πολλά καλάθια και μην έχοντας καθαρό μυαλό στις τελικές του επιλογές σταμάτησε στους 52 πόντους (52-53) τελικό. Από την ομάδα της Έδεσσας ξεχώρισαν οι Δοδόπουλος, Τότλης και Υφαντίδης.



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:1o(13-13), 2o(30-19), 3o(39-37), 4o(52-53)


ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ):
Πέϊος 2, Εμμανουηλίδης, Μπάτσος, Λιούγκας 5(1), Αβραάμ,Αρβανιτάκης 18(2), Δελόγλου 3(1), Σαρακινλής 11(1), Τριανταφύλλου 11(1), Ουρτζάνης,Βαρδάρης 2.


ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011 (Σταυρόπουλος):
Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Τότλης 17(1), Λούσης,Σταμπουλής 9(1), Αργυρός, Μποζίνης, Μακρίδης Ε., Μακρίδης Τ., Υφαντίδης 10(1), Μπίκου,Δοδόπουλος 17(1) 



Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






Δείτε τις φωτό του αγώνα:







ialmopia.gr

1 comments:

  1. ΑΠΟ ΕΞΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ,ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ.ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ).ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΑΛΗ ,ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ,ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΚΑΕΙ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *