Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Θεοδώρα Τζάκρη: «Την Κυριακή στις 25 του Γενάρη ψηφίζουμε για την ευημερία μας και την εθνική μας αξιοπρέπεια»

Σε δήλωση της η Βουλευτής της Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη για την προκήρυξη εθνικών εκλογών μετά την άκαρπη ψηφοφορία αναφέρει ότι η διάλυση της Βουλής σηματοδοτεί την σημαντικότερη ίσως αλλαγή πορείας της χώρας από την μεταπολίτευση και μετά.

Ολόκληρη η δήλωση της Βουλευτή Θεοδώρας Τζάκρη

Η διάλυση της Βουλής και η προκήρυξη πρόωρων εκλογών σηματοδοτεί την σημαντικότερη ίσως αλλαγή πορείας της χώρας από την μεταπολίτευση και μετά. Μια αλλαγή που θα αφορά το σύνολο της κοινωνίας, της οικονομίας και του πολιτικού συστήματος. Η Κυβέρνηση στα δυόμιση σχεδόν χρόνια που καθόριζε την τύχη της χώρας έδειξε πως όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά και δεν θέλει να την αποδεσμεύσει από τα δεσμά των αέναων πολιτικών λιτότητας και της κοινωνικής καταστροφής. Ακόμα και αυτήν την μοναδική δέσμευση που είχε αποσπάσει η Ελλάδα από τους εταίρους της για την απομείωση του χρέους με την επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων ο κύριος Σαμαράς και ο ετεροθαλής εταίρος της δεξιάς, ο κύριος Βενιζέλος, την χάρισαν στα γεράκια της Ευρώπης.

Σήμερα βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα φαύλο κύκλο λιτότητας από τον οποίο δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ εάν δεν ρυθμίσουμε οριστικά το ζήτημα του χρέους. Για εφέτος μόνο, η Κυβέρνηση έγραψε στον προϋπολογισμό σχεδόν 8 δις ευρώ για τόκους, την ίδια στιγμή που είναι έτοιμη να κόψει ξανά συντάξεις λόγω έλλειψης 1 δις ευρώ.

Οι αποφάσεις που έχουμε μπροστά μας και που θα κριθούν στις προσεχείς εκλογές θα ορίσουν την πορεία της χώρας τουλάχιστον για τις επόμενες δύο δεκαετίες. Είτε θα βαδίσουμε στον δρόμο της λιτότητας και της ευρωπαϊκής περιθωριοποίησης είτε θα σταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι ως λαός στον δρόμο της ανάπτυξης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Την Κυριακή στις 25 του Γενάρη ψηφίζουμε για την ευημερία μας και την εθνική μας αξιοπρέπεια. Αυτές οι εκλογές ας είναι η αρχή μιας νέας μέρας.



3 comments:

  1. θοδωρα ειμαστε μαζι σου. εκανες καλη επιλογη αυτην την φορά και θα σε εμπιστευτούμε ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή επιλογη έκανε, ή μήπως καλή πολιτική αλητεία!

      Διαγραφή
  2. Γιατί δεν πας στο ΚΟΔΗΣΟ?σορυ,ΚΙΔΗΣΟ?δε μπορεί να σε σώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *