Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Διοργάνωση ημερίδων για την Νέα ΚΑΠ στο Νομό Πέλλας και αλλού»

Να διοργανωθεί ενημερωτική ημερίδα για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ με στόχο την έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση του αγροτικού κόσμου της Πέλλας ζητά ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με επιστολή που κατέθεσε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Καρασμάνη Γεώργιο. 

Ο κ. Τζαμτζής στην επιστολή που κατέθεσε στον αρμόδιο Υπουργό αναφέρει τα εξής:


Κύριε Υπουργέ,

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινά η εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2015 -2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε πολλούς νομούς της χώρας μας έχουν διοργανωθεί ενημερωτικές ημερίδες για τους αγρότες, όπου αναπτύχθηκαν αναλυτικά και με σαφήνεια, οι άξονες εφαρμογής της νέας ΚΑΠ.

Στον νομό Πέλλας το ενδιαφέρον των αγροτών για έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση είναι τεράστιο και για τον λόγο αυτό, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πρέπει να διοργανώσει ημερίδα για την νέα ΚΑΠ, ώστε να ενημερωθούν σωστά οι αγρότες του νομού μας.

Παρόμοιες ημερίδες για την νέα ΚΑΠ, πρέπει να διοργανωθούν σε κάθε νομό που μέχρι σήμερα δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Είμαι βέβαιος ότι θα προχωρήσετε στην οργάνωση ημερίδων για την νέα ΚΑΠ, τόσο στον Νομό Πέλλας, όσο και σε όσους Νομούς δεν έχει γίνει αντίστοιχη ενημέρωση, για το καλό των αγροτών μας.



Με τιμή

Ιορδάνης Τζαμτζής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *