Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Η Γερμανική Linshof, νέος ''παίχτης'' σε smartphones και tablets

Ο ανταγωνισμός σε smartphones και tablets ενισχύεται, καθώς η Γερμανική Linshof ετοιμάζεται να μπει στο “παιχνίδι” μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015. 

Το selling point της θα είναι high-end Android 5.0 Lollipop smartphones και tablets σε πολύ χαμηλές τιμές. Στην αγορά ετοιμάζεται να ρίξει ένα smartphone 5 ιντσών και ένα “performance tablet” 10 ιντσών, με άγνωστο μέχρι στιγμής οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.1GHz, 3GB RAM και 80GB αποθηκευτικού χώρου, τα οποία είναι χωρισμένα σε 64GB για κανονικό αποθηκευτικό χώρο και 16GB τα οποία θα χειρίζεται ένα “super-high data rate chip” και θα μειώνει τους χρόνους εκκίνησης και φόρτωσης εφαρμογών. Τόσο το smartphone όσο και το tablet θα έχουν κύρια κάμερα στα 13MP με OIS και δευτερεύουσα στα 8MP. Η τιμή του tablet θα είναι στα €290 και του smartphone στα €305.

Στο design η Linshof πρωτοπορεί με οκταγωνικό σχήμα και στις δύο συσκευές, ενώ μέχρι τη στιγμή της κυκλοφορίας θα έχει συμπεριληφθεί και το Google Play. Σκοπεύει να υιοθετήσει μια “καθαρή” έκδοση Android που θα επικαλύπτεται με ένα πολύ ελαφρύ UI από την εταιρία. Η κυκλοφορία θα ξεκινήσει από την Ασιατική αγορά το Μάρτιο του 2015 και θα συνεχιστεί τον Ιούνιο σε ΗΠΑ και Ευρώπη.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *