Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Εντοπίστηκαν 14 παράνομοι μετανάστες σε ξύλινη κρύπτη μέσα σε φορτηγό στην Έδεσσα!

Συνελήφθησαν χθες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Έδεσσας, 14 αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε στην Έδεσσα σταθμευμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας Βουλγαρίας, όπου σε ειδική ξύλινη κρύπτη, βρέθηκαν και συνελήφθησαν 14 υπήκοοι Συρίας, εκ των οποίων 5 μη νόμιμοι μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από την Αθήνα, με σκοπό στη συνέχεια να εξέλθουν παράνομα από την ελληνική επικράτεια.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό δύο ατόμων, τα οποία όπως προέκυψε από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διευκόλυναν τη μεταφορά των παραπάνω αλλοδαπών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *