Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Μήνυση στην Apple από χρήστες iPhone

Δύο χρήστες iPhone από το Miami της Florida, οι Paul Orshan και Christopher Endara, προσέλαβαν τρία δικηγορικά γραφεία για να προχωρήσουν στην κατάθεση μήνυσης εναντίον της Apple, με την κατηγορία πως παραπλανεί σκόπιμα τους καταναλωτές σχετικά με τον αποθηκευτικό χώρο σε iPhone, iPad και iPod touch. 

Αιτία αυτής της αντίδρασης, ο χώρος που καταλαμβάνει η αναβάθμιση σε iOS 8, η οποία στην έκδοση των 16GB είναι μεταξύ 18.1% και 23.1% μεγαλύτερη από αυτή που διαφημίζει η Apple. Επίσης κατηγορούν την εταιρία πως προσπαθεί να εκβιάσει την αγορά χώρου στο iCloud. Για την ιστορία να προσθέσουμε πως κάθε παρόμοια μήνυση σχετική με τον χώρο στις συσκευές, είτε στην Apple είτε σε άλλη εταιρία, έχει απορριφθεί.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *