Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 4/1 τα Ζώδια!


Γενικά: Πιστεύεις ότι η ευαισθησία δεν σε βοηθάει και δεν θέλεις να εκτίθεσαι σε συναισθηματικούς κινδύνους, όμως σήμερα δεν θα μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό της. Μπορεί να υποτιμάς τον εαυτό σου και να μην είναι η ιδανική κατάσταση για σένα. Αν από την άλλη νιώθεις ενοχές για το πώς φέρεσαι στο παιδί σου ή στην οικογένεια σου θα κάνεις τώρα διορθωτικές κινήσεις.
Ερωτικά: Ξεσηκώνεσαι από αρνητικές σκέψεις ότι μπορεί να βλέπεις ότι δεν αγαπιέσαι ή ότι δεν είναι τα πράγματα όπως εσύ τα ήθελες. Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο κυρίως αν σχετίζεσαι με τον Καρκίνο. Με τον Ζυγό θα έχεις κάποιες απαιτήσεις που δεν βοηθούν στο να περάσεις γαλήνια μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εντύπωση που δίνεις σε ένα άτομο που είναι μάλλον της οικογένειας σου μπορεί να είναι ότι δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις συγκεκριμένες κινήσεις για να βγεις από ένα μικρό αδιέξοδο. Όμως θέλεις να προστατέψεις τα συμφέροντά σου και μάλλον θα δοκιμάσεις να κάνεις κάτι αλλά χωρίς να το ανακοινώσεις γιατί νιώθεις ανασφάλεια, πιστεύοντας ίσως ότι θα σε κρίνουν αυστηρά.




Γενικά: Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει γιατί θα δεις να σε βγάζει στο σωστό δρόμο. Αν βρεθείς με οικεία άτομα θα σε κάνουν να νιώσεις ότι δεν είσαι μόνος/η όπως μερικές φορές πιστεύεις μέσα. Η επιστροφή από ένα ταξίδι θα σε ανακουφίσει γιατί θα σε παραλάβουν δικά σου άτομα. Είναι σημαντικό πάντως να μιλάς όμορφα και γλυκά γιατί αυτό βοηθά στην ανταλλαγή απόψεων με άλλα άτομα.
Ερωτικά: Η σκέψη σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Για αυτό θα έρθεις κοντά με τον Καρκίνο ή Αιγόκερω. Με τον Σκορπιό αντίθετα θα έχεις κάτι πολύ δυνατό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινάει μια εποχή για σένα που οι γνωριμίες σου θα σε βοηθήσουν στην δουλειά και ίσως να δοκιμάσεις με ένα πιο ανοικτό τρόπο τις συνδιαλλαγές σου. Πάντως μέχρις ενός σημείου θα φτάσεις γιατί λες από μέσα σου κάνω τόσο όσο μου χρειάζεται και δεν ξεπερνάς τα όρια σου σε επίπεδο σπατάλης.




Γενικά: Γίνεσαι αρκετά κλειστός/η στις επαφές σου και δεν θέλεις την επικοινωνία με πολύ κόσμο γιατί βρίσκεσαι στην φάση της διάκρισης. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά είναι πολύ γόνιμο για σένα.
Ερωτικά: Η άρνησή σου να βρεθείς με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα σε εγκλωβίσει για λίγο γιατί δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος απλά η ανασφάλειά σου μπορεί να σε κάνει να νιώθεις έτσι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι άμεσα πρέπει να κάνεις κάτι για να μην χάσεις κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου – σήμερα κάνε τους υπολογισμούς σου. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να έχεις μια καλύτερη οπτική γωνία για όλη την οικονομική σου κατάσταση.




Γενικά: Είναι η ημέρα που θα κάνεις πολλά πράγματα και Δραστηριοποιείσαι για να δώσεις κίνητρα και στους άλλους που είναι γύρω σου ώστε να κάνετε κάτι από κοινού.
Ερωτικά: Έχεις έντονη έλξη με τον Αιγόκερω γιατί βλέπεις ότι σε καλύπτει και μπορείς να κάνεις μαζί του ακόμα και οικογένεια. Απλά χρειάζεται να μην έχεις εμμονές για ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής γιατί πιθανόν εκεί να διαφωνήσετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρησιμοποιείς την ευκολία που έχεις για να βάλεις τα πράγματα στην θέση του. Αν κάνεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού μπορεί ενδόμυχα να νιώσεις ένα έντονο ανταγωνισμό.




Γενικά: Βλέπεις τα πράγματα με ένα πολύ κλειστό τρόπο γιατί πιστεύεις ότι δεν πρέπει να μιλάς συνέχεια και να τοποθετείσαι πως νιώθεις και τι κάνεις. Θέλεις κάπου να ξεκουραστείς ή να κρυφτείς με στόχο την απομόνωση.
Ερωτικά: Ο συναισθηματισμός σου θα σε εξαντλήσει, γιατί μπορεί να μπεις σε διαδικασίες σύγκρισης και ανασφάλειας. Αν είσαι με κάποιο πρόσωπο που μπορεί να έχει ένα πρόβλημα οικογενειακό θα σε ρίξει μεν αλλά θα προσπαθήσεις να το βοηθήσεις. Με τον Καρκίνο η επικοινωνία δεν θα είναι και πολύ εύκολη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συγκεντρωμένη σου δύναμη θα δράσει αλλά με τρόπο πολύ κρυφό. Δεν θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου γιατί έτσι πιστεύεις ότι έτσι προστατεύεσαι.




Γενικά: Το να βρίσκεσαι με φίλους που εκφράζουν για σένα κάτι περισσότερο από φιλία και μπορεί να νιώθεις ότι είναι οικογένεια σου, είναι αυτό που σε ευχαριστεί. Σταμάτησε όμως να είσαι επικριτικός/η σε κάθε κίνησή τους και μην ψάχνεις να βρεις την τελειότητα. Εσύ είσαι τέλειος;
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είναι ιδανική για σένα γιατί υπάρχει σύμπλευση μεταξύ σας και γι' αυτό νιώθεις ασφάλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βάλεις σιγά-σιγά κάποια όρια σε οποιοδήποτε κομμάτι θέλεις να προοδεύσεις γιατί πιστεύεις ότι μόνο μέσα από την συγκρότηση και την πειθαρχία θα δεις μια καινούργια ημέρα. Πάντως μπορεί ένα φιλικό σου πρόσωπο να σου κάνει μια καλή σύσταση.




Γενικά: Μεταφράζεις όλα τα πράγματα με ένα πολύ έντονο συναισθηματικό τρόπο και ίσως δεν βλέπεις την αλήθεια γιατί είναι σαν να φοράς γυαλιά παραμορφωτικά. Αν όμως παρατηρήσεις καλύτερα τα πράγματα και πείσεις τον εαυτό σου ότι ενδεχομένως και να μην είναι έτσι, τότε η ένταση θα μειωθεί και θα βρεις μια λύση.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο ή Αιγόκερω είναι αρκετά δύσκολη γιατί δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε γιατί δεν υπάρχει ο αέρας στην επαφή σας και αυτό είναι που σε στεναχωρεί. Αλλά και πάλι αν το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία θα δεις ότι θα λυθούν όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιες έξτρα ευθύνες απέναντι σε κάποια άτομα, όμως, ίσως στα οικονομικά σου να σε πιάσει μια έντονη τσιγκουνιά.




Γενικά: Μπορεί να ξεπεράσεις κάποια θέματα με ένα πολύ έντονο διαισθητικό τρόπο και αυτό που σου πηγαίνει αφού βλέπεις ότι όλα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την οικογένεια σου, για ανάγκες της ή ακόμα και μόνος/η σου θα περάσεις καλά γιατί θα δεις το μέρος πολύ φιλικά και πολύ οικεία.
Ερωτικά: Πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και έχεις και τη δύναμη να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα τις καταστάσεις, ενώ και η προσωπική σου γοητεία θα είναι πολύ αυξημένη γιατί ξέρεις πώς να φερθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εξέλιξη της καριέρας σου σχετίζεται με εμπιστοσύνη που έχεις προς τον εαυτό σου και τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτή σίγουρα θα σου αλλάξει την οπτική γωνία και θα αναπτύξεις το αντικείμενο σου.




Γενικά: Πιθανόν το ταξίδι ενός ατόμου από την οικογένεια σου να σε τσιτώσει αλλά γνωρίζεις ότι πάει για καλό σκοπό, οπότε κάπως ηρεμείς. Όμως οτιδήποτε έχεις να αντιμετωπίσεις το βλέπεις με μεγάλη ευαισθησία κι ίσως να γίνεται πιο δύσκολο. Είσαι ένα άτομο πολύ ελεύθερο και όταν νιώθεις αυτά τα συναισθήματα εγκλωβίζεσαι.
Ερωτικά: Πιστεύεις ότι μπορείς να αντιληφθείς τις ανάγκες του άλλου αλλά σου φαίνεται πολύ δύσκολο γιατί δεν γίνεται να πιάσεις κάποιες βαθιές πτυχές ή και ευαισθησίες επειδή έχεις άλλη οπτική γωνία. Όμως αν το καταφέρεις με τον Ταύρο θα έρθετε πιο κοντά, το ίδιο και με τον Καρκίνο. Επίσης ο Παρθένος επειδή θα νιώσεις ασφαλής μαζί σου θα σου ανοίξει τον δρόμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να πρέπει να κρατήσεις πολύ σφικτό το χέρι σου γιατί οι υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας θα δημιουργήσουν έξτρα έξοδα και θα πρέπει να προσέξεις για να τα αντιμετωπίσεις.




Γενικά: Θα βρεις την προέκταση του εαυτού σου και θα εκδηλώσεις όλα τα αληθινά και βαθιά συναισθήματά σου τα οποία θα σου δώσουν σωστές λύσεις που πιθανόν να αφορούν και τους άλλους.
Ερωτικά: Η σκέψη σου να μοιραστείς και να έχεις την ίδια κατεύθυνση ζωής με ένα άτομο που είσαι πολύ κοντά του θα σε βοηθήσει να βγεις από ένα προσωπικό αδιέξοδο γιατί το να είσαι μαζί του και όχι η απομόνωση, είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κοίτα να προστατέψεις τα συμφέροντά σου: Στα επαγγελματικά σου, υπάρχει μια έντονη κινητικότητα και κυρίως σε θέματα συνεργασιών αλλά θα πρέπει να γίνεις αρκετά φειδωλός/η σε ό, τι τα αφορά.




Γενικά: Η Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου θα σου δώσει την αφορμή κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο να αντιμετωπίσεις όλες σου τις καταστάσεις που πιθανόν να σε παιδεύουν και να βρεις εύκολα λύσεις, αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα βιώσεις κάποιες οικογενειακά θέματα που θα σε ενοχλήσουν, απλά θα έχεις την άνεση να τα διαχειριστείς.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου αλλάζει γιατί θα δεις με ένα πιο αισιόδοξο τρόπο όλες τις συναισθηματικές σου υποθέσεις. Με τον Καρκίνο θα παίξει κάτι πολύ έντονα χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι εύκολο. Με τον Σκορπιό επίσης θα δοθεί μια λύση που θα έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεσή του κι ίσως να σε ενώνει ο στόχος σου για την κοινή οικογένεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διαισθητική σου ικανότητα σε βάζει σε ένα μεγάλο αλισβερίσι με άτομα που πιθανόν να μην μπορούσες παλιά να αντιμετωπίσεις. Αρκεί να ακούσεις το μέσα σου γιατί μερικές φορές το κουκουλώνεις. Κάποιες πρακτικές οικογενειακές υποθέσεις σίγουρα θα σε κουράσουν αλλά είναι αναγκαίες.




Γενικά: Περνάς πιο εύκολα με τον Καρκίνο που σχετίζεται με την οικογένεια σου. Γιατί δεν μπορείς να κάνεις πίσω σε κάποια θέματα οπότε βλέπεις την λύση μόνο προς τα μπροστά. Και αυτό σίγουρα σε βοηθάει να ζεις το εδώ και τώρα. Το σπίτι σου είναι ένα μέρος που σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά. Γιατί έχεις βρει προς το παρόν την θαλπωρή που αναζητάς.
Ερωτικά: Η φιλική συμπεριφορά ενός ατόμου θα σε βάλει να σκεφτείς κάποια πράγματα, και κυρίως το αν τελικά μπορεί να σου δώσει αυτό που ζητάς. Η πιο εύκολη λύση είναι να δείξεις εσύ αυτό που θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να μην θέλεις πράγματα μόνο για σένα, βγάζοντας από έξω τους υπόλοιπους. Η λύση θα βρεθεί όταν συνεργάζεσαι όσο και αν αυτό σε φοβίζει. Όμως αν προχωρήσεις προς αυτή την κατεύθυνση τελικά θα κερδίσεις.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *