Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πέθανε σε νοσοκομείο του Λονδίνου ο μεγάλος Δάσκαλος του λαϊκού τραγουδιού Βασίλης Τσιτσάνης (Σαν σήμερα 20/1)

1916κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, γερμανικό αεροσκάφος βομβάρδισε τη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα
να σκοτωθούν 17 άτομα και να τραυματιστούν 28.

1984πέθανε σε νοσοκομείο του Λονδίνου ο μεγάλος Δάσκαλος του λαϊκού τραγουδιού Βασίλης Τσιτσάνης, σε ηλικία 68 ετών. Την ίδια μέρα, σε ηλικία 91 ετών πέθανε ο λογοτέχνης, ποιητής, ιστορικός και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

1925οι Ιάπωνες αναγνώρισαν την ΕΣΣΔ και επέστρεψαν το βόρειο μέρος της νήσου Σαχαλίνης.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο



Μουσική 20/1


1952 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και παραγωγός Paul Stanley (Stanley Harvey Eisen) γεννήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Είναι ιδρυτικό μέλος, κιθαρίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος Kiss. Υπήρξε συνδημιουργός των μεγάλων επιτυχιών του συγκροτήματος όπως τα "Detroit Rock City", "I Was Made for Lovin' You" κ.α.

1969 Ο Ουαλός μπασίστας και στιχουργός του Βρετανικού συγκροτήματος Manic Street Preachers, Nicky Wire (Nicholas Allen Jones) γεννήθηκε στο Μπλάκγουντ της Ουαλίας. Δημοφιλή τραγούδια του συγκροτήματος: "Motorcycle Emptiness", "The Everlasting", "Ocean Spray", "Your Love Alone Is Not Enough" κ.α.


Αθλητισμός 20/1


20/1/2006 Πεθαίνει στο Βόλο σε ηλικία 85 ετών ο καθηγητής διατησίας Πέτρος Τζουβάρας, που θεωρείται και ο "Πατριάρχης της Ελληνικής Διαιτησίας". Διετέλεσε διαθνής διαιτητής της FIFA (1958-1968) και παρατηρητής από το 1969 έως το 1990 και άφησε πίσω του πλούσιο συγγραφικό έργο με βιβλία κανονισμών, οδηγούς διαιτησίας, κ.α.

20/1/1999 Η Φινλανδέζα Pirjo Haeggman υποβάλει την παραίτησή της από μέλος της ΔΟΕ μετά την εμπλοκή του ονόματός της στο σκάνδαλο του Salt Lake επειδή ο σύζυγός της ήταν μέλος της Επιτροπής Διεκδίκησης του Salt Lake, που τελικά κέρδισε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2002. Θα ακολουθήσει κύμα παραιτήσεων: Attarabulsi (Λιβύη), Arroyo (Εκουαδόρ), Ganga (Κονγκό), Geesnik (Ολλανδία), Santander (Χιλή) και Sibandze (Σουαζιλάνδη)






Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας ΕΔΩ






ΠΗΓΗ: galanissportsdata/patris/sansimerastimousiki.gr



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *