Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας

Σας καλούμε να έρθετε στις 22 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να
πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο 

Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2015. 


ΘΕΜΑ 2ο 

Συγκρότηση επιτροπών ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2015, για την διενέργεια/αξιολόγηση /γνωμοδότηση προμηθειών. 


ΘΕΜΑ 3ο 

Έγκριση πρακτικού κλήρωσης επιτροπής Διενέργειας διαγωνισμού-Αξιολόγησης προσφορών & Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού -Αξιολόγησης προσφορών, για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Υλοποίηση της πράξης Living history, Living nature II του προγράμματος IPA-CBC Ελλάδα-π.Γ.Δ.Μ. – Υπ.3 - Δράσεις πληροφόρησης, δημοσιότητας και ανάδειξης». 


ΘΕΜΑ 4ο 

Σύσταση πάγιας προκαταβολής για το Δήμο Αλμωπίας για έτος 2015.



Δήμος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *