Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σε ετοιμότητα ο εκλογικός μηχανισμός στην Π.Ε. Πέλλας

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου ο εκλογικός μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας βρίσκεται σε ετοιμότητα για να κυλήσει ομαλά η διαδικασία εξαγωγής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, έχει παραληφθεί όλο το εκλογικό υλικό από το Υπουργείο Εσωτερικών και η Διεύθυνση Διοικητικού - Οικονομικού έχει παραλάβει τα ψηφοδέλτια σχεδόν όλων των κομμάτων (υπολείπονται δύο) επί συνόλου δεκαέξι (16) που συμμετέχουν με υποψηφίους στην Π.Ε. Πέλλας. Επίσης, έχει εγκατασταθεί ο απαραίτητος ηλεκτρονικός εξοπλισμός για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων και έχουν πραγματοποιηθεί οι σχετικές δοκιμές με επιτυχία. Τα εκλογικά συνεργεία εργάζονται ανελλιπώς και είναι διαθέσιμα για κάθε πληροφορία προς τους πολίτες της Π.Ε. Πέλλας.

Ακόμη, έχουν ενημερωθεί οι τέσσερις Δήμοι της Π.Ε. Πέλλας ώστε να διασφαλίσουν την ετοιμότητα των εκλογικών κέντρων της περιοχής αρμοδιότητάς τους. Παράλληλα, υπάρχει συνεχής επικοινωνία με όλους τους φορείς σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο ώστε να κυλήσει ομαλά η διαδικασία μέχρι το τέλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παρακολουθεί στενά την προετοιμασία του εκλογικού μηχανισμού της Π.Ε. Πέλλας και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και υποψηφίους να συνεργαστούν ώστε να διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές χωρίς προβλήματα.

Αναμένεται την Τετάρτη, 21/1, οι εκλογικοί σάκοι να διανεμηθούν σε κάθε εκλογικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την έγκαιρη προετοιμασία των χώρων όπου θα μπορούν οι πολίτες της Πέλλας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *