Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλο παρασκήνιο και διαρκείς ανατροπές για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πέλλας

Η υποψηφιότητα του Ι. Κετσιτζίδη με τον Α. Ρυσάφη ήταν η αιτία



Δεν μπορούν αυτοί που γύρισαν την πλάτη στην Δημοκρατική Παράταξη στις δημοτικές να μας εκπροσωπήσουν στις Βουλευτικές
 



Η έδρα μπορεί να έρθει στην Πέλλα μετά την υποψηφιότητα του Γ. Σοντρα


Μεγάλο παρασκήνιο και διαρκείς ανατροπές εχθές το βράδυ για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πέλλας. Η αρχή έγινε την Πέμπτη όπου υπήρξε εμπλοκή από αρνήσεις υποψηφίων να συνταχθούν. Την Παρασκευή το πρωί τελικώς το ΟΚ ύστερα από αναζητήσεις έδωσε ο δικηγόρος Ιγνάτης Κετσιτζίδης πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας ο οποίος στις τελευταίες εκλογές κατέβηκε με τον συνδυασμό του Αντώνη Ρυσάφη χωρίς βεβαίως να εκλεγεί. Μάλιστα υπήρξε ρήξη ανάμεσα στον κο Κετσιτζίδη και στην παράταξη του κου Σόντρα. 
 
Μάλιστα η κόντρα τους ήταν τόσο μεγάλη για τους άλλοτε στενούς συνεργάτες όπου κάποιοι μίλησαν για προδοσία και αχαριστία. Οι προτάσεις προς τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Σόντρα να εκπροσωπήσει το ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο στην ποιο κρίσιμη μάχη που δίνει το Κίνημα ήταν καταιγιστικές. Τελικώς όμως είχε δώσει αρνητική απάντηση. Η απόφαση του όμως άλλαξε όταν συμφώνησε σε υποψηφιότητα ο κος Κετσιτζίδης. Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην Δήμαρχο κάνουν λόγο για συστράτευση απέναντι στους διασπαστές και σε παρόμοιες κινήσεις. 
 
Μάλιστα μαζί του συστρατεύτηκε και ο πρώην Δήμαρχος Μενηίδος Τάσος Παπαδόπουλος δίνοντας διαφορετική δυναμική στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Άξιο αναφοράς ότι συμμετέχουν δυο πρώην Δήμαρχοι, η υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας Ραχήλ Αλεξανδρίδου, ο πρώην αντινομάρχης Πέλλας Μπάμπης Παυλίδης που εκπροσωπεί την Αλμωπία και δυο νέοι άνθρωποι από τον Κάμπο, η Αγαθή Μακρίδου και ο Παύλος Τσαβαλάκογλου. 
 


πηγη: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *