Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο Safari έγινε 12 ετών (vid)

Στις 7 Ιανουαρίου 2003, ο Steve Jobs ανακοίνωνε στο San Francisco πως η Apple ανέπτυξε το δικό της browser και ονομάζεται Safari. 

Τέσσερα χρόνια μετά, στις 9 Ιανουαρίου 2007, η αποκάλυψη του πρώτου iPhone συνοδευόταν από μια mobile έκδοση του Safari, ενώ έξι μήνες μετά στο Worldwide Developers Conference ανακοίνωσε το Safari 3 για Mac OS X v.10.5, Windows XP και Windows Vista. Τότε ήταν ο πιο γρήγορος browser για Windows αλλά φυσικά η εταιρία σταμάτησε την υποστήριξη για Windows. 

Η τελευταία έκδοση του Safari είναι η 8 για το OS X 10.10 Yosemite. Περιλαμβάνει WebGL υποστήριξη, IndexedDB, JavaScript Promises, CSS Shapes and Compositing, SPDY και HTML5 Premium Video.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *