Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Σάλος με την αναφορά Αρβανίτη σε Σαμαρά: "Είναι μ...ας!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλώντας στη Λαμία, ο διευθυντής του σταθμού "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" και πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης, αναφέρθηκε σε απαξιωτικά δημοσιεύματα του Γαλλικού τύπου κατά
του Αντώνη Σαμαρά, εξαιτίας δηλώσεων που έκανε για την τραγωδία στο Παρίσι και ερμηνεύτηκαν από ορισμένους ως ξενοφοβικές και... "προεκλογικές". Ο γνωστός δημοσιογράφος συμπλήρωσε "... το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι λένε τον πρωθυπουργό μας "μ...α" αλλά ότι όντως είναι!"

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. Ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο.
Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη.
Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του. Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του»

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη δήλωση του Κώστα Αρβανίτη, από το LamiaReport.gr





news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *