Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη, Χριστόδουλος Ξηρός, στην Ανάβυσσο. Ο ίδιος δεν προέβαλε καμία αντίσταση κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, αν και ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα η Αστυνομία παρακολουθούσε άτομο το οποίο υπέθαλπε τον Χριστόδουλο Ξηρό σε σπίτι στην Ανάβυσσο, και έτσι οδηγήθηκε στη σύλληψη του καταζητούμενου.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ήταν ξανθός και είχε μούσι.

Ο συλληφθείς "Μανώλης" της 17 Νοέμβρη έχει οδηγηθεί στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ για να ανακριθεί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων.

Στη μονοκατοικία της Αναβύσσου, όπου είχε βρει καταφύγιο ο Ξηρός, παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής για να ερευνήσουν το κρυσφήγετό του για τυχόν οπλισμό αλλά και στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε εντοπισμό και άλλων συνεργών του, οι οποίοι εδώ και έναν χρόνο τον έχουν βοηθήσει να ξεφεύγει από τις Αρχές.

O Ξηρός είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού και δεν επέστρεψε ποτέ. Αυτή την ώρα οδηγείται στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. 

Θυμίζουμε ότι είχε παραβιάσει τους όρους της εννιαήμερης άδειας είχε λάβει τον Ιανουάριο του 2014, χωρίς να επιστρέψει ποτέ στις φυλακές.

Τότε ο Ξηρός δεν είχε εμφανιστεί ποτέ στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας ως όφειλε, για να δώσει το «παρών» στο πλαίσιο εννιαήμερης άδειας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του.


news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *