Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας

Σας καλούμε να έρθετε στις 29 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο 

Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2015. 


ΘΕΜΑ 2ο 

Ανατροπή αναλήψεων υποχρέωσης δαπανών. 


ΘΕΜΑ 3ο 

Ορισμός πληρεξουσίου Δικηγόρου για να εκπροσωπήσει το Δήμο Αλμωπίας στη Δικάσιμο αγωγής κατά του Δήμου, στις 06-02-2015 ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας. 


ΘΕΜΑ 4ο 

Παράσταση ή μη του Δήμου Αλμωπίας ως Πολιτική Αγωγή στο Α΄Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών ποινικής υπόθεσης ENERGA και HELLAS POWER δυνάμει του υπ.αριθ.365/2014 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών. 


ΘΕΜΑ 5ο 

Έγκριση πρακτικού κλήρωσης επιτροπής Διενέργειας διαγωνισμού-Αξιολόγησης προσφορών & Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού -Αξιολόγησης προσφορών, για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Διαχείριση ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου Αλμωπίας» στο πλαίσιο συγχρηματοδότησής του από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» που έχει ενταχθεί στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) με κωδικό ΟΠΣ: 483379.


Δήμος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *