Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Σας αποκαλύπτουμε την μεγαλύτερη υποψηφιότητα - έκπληξη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα!

Στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας πάντα υπήρχε η τάση για εκπλήξεις στην στελέχωση τους. Από την συμμετοχή του Πάκη
Σιβένα στις εκλογές με λίστα του 1985, στην υποψηφιότητα με το ζόρι του Τάκη Βυζοβίτη το 1989 γιατί τότε ο Μητσοτάκης τον θεωρούσε δεξί βαρίδι, μέχρι τη συμμετοχή του Γιώργου Καρασμάνη το 1996 όταν έμαθε τις πρόωρες εκλογές πάνω σε ένα μηχανάκι και στη συμμετοχή του Δάνη Τζαμτζή που είχε χάσει τον Δήμο Σκύδρας το 2000.



Μέχρι το σήριαλ Ζιάκα από το 2004 μέχρι το 2009 (Συμμετοχή του το 2004, εκτός το 2007, επιστροφή το 2009) και στην υποψηφιότητα του Διονύση Σταμενίτη το 2012. Έχει πέσει πολύ νερό στον μύλο της άλλοτε μεγάλης κεντροδεξιάς που ξεκινούσε από τις παρυφές της αριστεράς, είχε όλο το κέντρο και φυσικά την δεξιά. Οι εποχές όμως αλλάζουν και η ανακοίνωση της υποψηφιότητας στη Νέα Δημοκρατία ενός νέου ονόματος φαίνεται ότι σηματοδοτεί την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της. Ο λόγος για την Θάλεια Τσαλκιτζή η οποία ήταν η έκτη παρουσία στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα. Η ίδια έλκει την καταγωγή της από την Έδεσσα όπου ο πατέρας της ήταν ιατρός γνωστός στους παλαιούς Εδεσαίους. Η ίδια από αγάπη για την τόπο που γεννήθηκε πήρε την μεγάλη απόφαση να πει το μεγάλο ναι και να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο. Ο χρόνος θα δείξει αν έπραξε σωστά ή δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες. Η Θάλεια Τσαλκιτζή είναι ιδιωτική υπάλληλος στην Αθήνα και ασχολείται με θέματα πληροφορικής-Παιδείας και πολιτισμού. Μπορεί κάποιος να διαφωνεί ή να συμφωνεί με την υποψηφιότητα της αλλά είναι γεγονός ότι σίγουρα αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα.
πηγη: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *