Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ελληνικό ποδόσφαιρο - ανεξαρτήτως χρωμάτων - αργοπεθαίνεις. Εικόνες ντροπής, δηλώσεις ντροπής, συμφέροντα ντροπής [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Δείτε ένα ποτ πουρί ερασιτεχνικών λήψεων που τραβήχτηκαν από το γήπεδο της Λεωφόρου και το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου......






ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ





Χτύπησαν τον Κωνσταντίνου!

Θύμα άνανδρης επίθεσης από άγνωστο έπεσε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου...





«Μπήκε ένας μπράβος του Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου»

Απίστευτες καταγγελίες από τον Γιάννη Αλαφούζο μετά τη διακοπή της Σούπερ Λίγκας. «Μου πέταξε ένα ποτήρι νερό ο Μαρινάκης....





Ετσι θα μας σώσουν!Ξύλο και διακοπή στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας!

Επεισοδιακό ήταν το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας! Λογομαχία Μαρινάκη-Αλαφούζου. Χτύπησαν τον Κωνσταντίνου...


ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Του χρόνου θα έρθω να σε γαμ... στη Λεωφόρο»



ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

«Η κυριαρχία του Ολυμπιακού χαλάει το ελληνικό ποδόσφαιρο»



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ αθλητικού site

(Εκφράζει πιστεύω το 99% των υγειών σκεπτόμενων φιλάθλων της Ελλάδας)



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ

(Ύμνους για το "νταηλίκι" του Β. Μαρινάκη στο ΔΣ - ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι ποιοι υποκινούν τη βία....... Τα συμπεράσματα δικά σας.)



Ελληνικό ποδόσφαιρο - ανεξαρτήτως χρωμάτων - αργοπεθαίνεις. Αυτοί που υποκινούν τη βία





Βαγγέλης Μαρινάκης: Κτηνωδία! Αυτά στο Καραϊσκάκη δεν γίνονται ποτέ!!!!!!! (Είναι έτσι όμως;) 

Να ξεκινήσουμε με κάτι δεδομένο: Κανείς δεν θέλει τη βία στα γήπεδα από όποια ομάδα και αν προέρχεται. Έχει δίκιο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να λέει ότι αυτά που έγιναν (και εχτές) δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο παρά μόνο στη χώρα μας. Και δεν υπάρχει κανείς υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος που να μην θέλει να εξαφανιστούν αυτά τα ακραία φαινόμενα βίας. Μόνο που ο κύριος Μαρινάκης, επέλεξε να μην θυμηθεί τι έχει γίνει στο πρόσφατο παρελθόν από τους οπαδούς της ομάδας του και μάλιστα στο Καραϊσκάκη (όπου δεν γίνονται ποτέ επεισόδια)...

Ξαναλέω όμως και με αυτό κλείνω το προσωπικό σχόλιό μου ότι αυτά που είδαμε ΚΑΙ εχτές, δεν πρέπει να τα ξαναδούμε ποτέ!

Ας δούμε τώρα τι έγινε σε κάποια παλιότερα παιχνίδια στο γήπεδο Καραϊσκάκη επί προεδρίας του κυρίου Μαρινάκη...

Πρώτα απ' όλα, να θυμηθούμε τις δηλώσεις του μετά το χτεσινό ντέρμπι αιωνίων στο γήπεδο της Λεωφόρου:






Και πάμε τώρα:

Κροτίδα και φωτοβολίδα στον Γλύκο

Πριν από περίπου δύο μήνες στο Φάληρο και στο ντέρμπι των Πειραιωτών με τον ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Γλύκος την ώρα που βγήκε για προθέρμανση μαζί με τον Σαρλ Ιτάνζ δέχθηκε «βροχή» από αντικείμενα όταν κατευθύνθηκε προς την εστία μπροστά στη Θύρα 7 .




Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έριξαν πολλά αντικείμενα, φωτοβολίδες και κροτίδες προς τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ και μάλιστα ένα από τα αντικείμενα (κροτίδα) πέτυχε τον Παναγιώτη Γλύκο στο αριστερό πόδι με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.



Στον διεθνή πορτιέρο, χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε για λίγα λεπτά στα αποδυτήρια. Ο Γλύκος δεν είχε θέματα μόνο στη προθέρμανση, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν στο 40΄ μία φωτοβολίδα πέρασε δίπλα του και το παιχνίδι σταμάτησε προσωρινά για να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα.





Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από το «Καραϊσκάκης» (1-2) και μετά το τέλος του αγώνα φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με καπνογόνα, κουκούλες και είχαν επεισόδιο με τον Φακούντο Περέιρα, αλλά και την Αστυνομία!

Το ποτήρι στον Αναστασίου και τα καρότα στον Καπίνο

Το περσινό αιώνιο ντέρμπι που βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με 0-3, τα επεισόδια δεν έλειψαν. Είναι πολλά τα περιστατικά που κατέγραψε η κάμερα της τηλεόρασης. Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι η κάμερα δείχνει τον πάγκο του Παναθηναϊκού και τον Αναστασίου να δέχεται στο πρόσωπο ένα ποτήρι με αναψυκτικό που τον ζάλισε και τον σώριασε στο έδαφος.




Ο προπονητής του τριφυλλιού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες με τον διαιτητή να διακόπτει το παιχνίδι και ο Αναστασίου πήγε για λίγο στα αποδυτήρια και επέστρεψε με μια γάζα στο μάτι.





Επίσης, το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, αφού οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν καρότα και άλλα αντικείμενα στον Καπίνο.

Ακόμα. στο 0-3, κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού έσπασαν και το προστατευτικό δίχτυ και προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και έτσι το παιχνίδι διακόπηκε για λίγα λεπτά. Ο τελικός νικητής είχε κριθεί και ο πάγκος του Παναθηναϊκού αποχώρησε νωρίτερα για να γλιτώσει τα χειρότερα.

Το ντέρμπι της ντροπής τα είχε ΟΛΑ!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν παρών στο ντέρμπι της ντροπής του 2011 με το οφσάιντ του Κατσουράνη με διαιτητή τον Καλόπουλο και είδε από πολύ κοντά  όσα συνέβησαν. Η κάμερα είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας.



Μόλις ολοκληρώθηκε το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκης» το Φεβρουάριο του 2011, ο Τζιμπρίλ Σισέ δέχτηκε επίθεση όταν οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.


Εκτός από τον Γάλλο επιθετικό το μένος των ερυθρόλευκων δέχθηκαν οι Αλέξανδρος Τζόρβας, Σιμάο και Καντέ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να ανταλλάζουν κλωτσιές και μπουνιές με τους οπαδούς.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσει η κατάσταση, με κάποιους από τους οπαδούς να στρέφονται πια εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, με χαρακτηριστική εικόνα αυτή του οπαδού που επιτέθηκε σε άνδρα των ΜΑΤ με πυροσβεστήρα!





Μαρινάκης: «Σισέ σε πηδήξαμε»!

Στη συνέχεια, ο Σισέ δήλωσε αηδιασμένος από τα επεισόδια και την επίθεση που δέχθηκε στη λήξη του ντέρμπι και σκεφτόταν την πρόωρη αποχώρησή του από την Ελλάδα, αναφέροντας:

«Σήμερα είδαμε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα και εγώ το ξέρω και η ομάδα μου το ξέρει και όλοι εσείς. Επίσης, ξέρετε πως το 2ο γκολ που πετύχαμε ήταν έγκυρο και το 2ο του Ολυμπιακού δεν ήταν. Η αλήθεια είναι πως ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο, δεν ήρθα για να μου παίρνουν το κεφάλι, μου τα χουν πει δεν ήθελα να τα πιστέψω, είναι η δεύτερη φορά, αρκετά, το ξέρω και το ξέρετε ότι το κερδίσαμε, υπήρξε όμως ένας άνθρωπος που αποφάσισε πως δεν κερδίσαμε. Αρκετά, αρκετά, ως εδώ βαρέθηκα, πραγματικά εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία γιατί αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες που θα με δείτε στην Ελλάδα γιατί με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να μείνω», είπε ο Γάλλος φορ.

Με το που ολοκλήρωσε την δήλωσή του ο Τζιμπρίλ Σισέ, βρέθηκε τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του είπε:  «Δεν πειράζει Σισέ, την επόμενη χρονιά» με τον Γάλλο να απαντά: «Νομίζεις πως θα είμαι εδώ με όλα αυτά που γίνονται εδώ πέρα;». Ο διάλογος ολοκληρώθηκε με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών να λέει: «Σας... πηδήξαμε»!





Το διδάξαμε ήθος και οι πέντε φίλαθλοι

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα θεώρησε λογικό να μπουν 5 φίλαθλοι του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν οι Παναθηναϊκοί πουν ότι μπήκαν φίλαθλοι στο γήπεδο, φυσιολογικό είναι για μια ομάδα που είναι δέκα βαθμούς μπροστά και κερδίζει τον Παναθηναϊκό. Είναι λογικό να μπουν και πέντε φίλαθλοι μέσα να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα. Εγώ δεν έχω δει φιλάθλους του Ολυμπιακού να επιτίθενται σε παίκτες του Παναθηναϊκού. Σήμερα διδάξαμε ήθος»!





Δεν έκανε προθέρμανση ο Σορεντίνο

Πιο παλιά είχαν συμβεί και άλλα περιστατικά στο «Καραϊσκάκης» με την ΑΕΚ να μην μπορεί να κάνει προθέρμανση δύο χρονιές (2006, 2007). Ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Στέφανο Σορεντίνο προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κάνει προθέρμανση πριν από την έναρξη του ντέρμπι στο Φάληρο τη σεζόν 2006-07, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των αντικειμένων που έπεφταν με αποτέλεσμα το ματς να αρχίσει χωρίς να κάνει ζέσταμα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.




Κατά τη διάρκεια του αγώνα έπεσε και ένα καπνογόνο στο χορτάρι και ο Σορεντίνο το μάζεψε για να το πάει στον διαιτητή και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

Πυρά με αεροβόλο στον Τζόρβα

Τον Νοέμβριο του 2009, διεξήχθη στο «Καραϊσκάκης» το αιώνιο ντέρμπι που στιγματίστηκε από την καταγγελία του Αλέξανδρου Τζόρβα για αεροβόλα όπλα. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν εξοργισμένος από τη συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού και τόνισε πως υπήρχε αεροβόλο όπλο που τον σημάδευε, αλλά και για καψίματα από φωτοβολίδες και κροτίδες.



Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναξε τον διαιτητή Τάσο Κάκο κοντά του για να του αναφέρει τι συμβαίνει!





«Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, επί 45 λεπτά δεχόμουν πυρά από αεροβόλο στην πλάτη μου. Είδαμε σουγιάδες στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιος είχε δώσει εντολή να περάσει αεροβόλο στη θύρα 7. Μου έριχναν με αεροβόλο στα πλευρά, έχω μελανιές στην πλάτη, ενώ έδειξα και στο διαιτητή τη μελανιά που έχω στο χέρι. Θα πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι με αυτά φέρνουνε το ποδόσφαιρο 500 χρόνια πίσω. Είναι ντροπή αυτά που γίνονται και πάντα γίνονται στον συγκεκριμένο σύλλογο. Κι αυτό μας κάνει τεράστια εντύπωση. Όλα αυτά διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Δεν τα λέω αυτά για να δικαιολογηθώ για την ήττα. Απλώς κάποιοι προσπαθούν να μιμηθούν τη χρονιά της Ριζούπολης, φοβούμενοι ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος σαν ομάδα. Αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε πιο σίγουροι, δεν φοβόμαστε», είπε ο Αλέξανδρος Τζόρβας στην κάμερα και έδειξε τα σημάδια που είχε στο χέρι και στην πλάτη του. Πάντως, υπήρξε επιβεβαίωση των κατηγοριών του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού από ιατροδικαστή!
Δείτε παρακάτω και άλλες φωτογραφίες από επεισόδια με ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης»...
Για το τέλος, μια πρόταση: Την επόμενη φορά που θα γίνουν επεισόδια εντός του γηπέδου, όλη η ευθύνη του κατηγορητηρίου πρέπει να πέσει στον πρόεδρο της ομάδας που τα έκανε. Ο μόνος που πρέπει να έχει την ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην επιχείρησή του και πρέπει να βρει τη λύση, είναι ο πρόεδρος. Και μόνο αν γίνουν έτσι τα πράγματα θα την βρει. Η Πολιτεία θα πρέπει απλώς να είναι στο πλευρό του και να τον βοηθήσει αν χρειαστεί κάτι. Τα υπόλοιπα, θα πρέπει να είναι δική του ευθύνη. Όσο τα περιμένουμε όλα από την πολιτεία, δεν θα γίνεται τίποτα.
 
 

Σαββίδης: «Να τελειώνουμε με τον καρκίνο της βίας»

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά τα όσα έγιναν στην συνεδρίαση της Λίγκας, τα σοβαρά επεισόδια στην Λεωφόρο, αλλά και τις προθέσεις της Κυβέρνησης κατέθεσε την δική του πρόταση  για μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη  Τσίπρα και όλους τους προέδρους.  


Σαββίδης: «Να τελειώνουμε με τον καρκίνο της βίας» 


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης αφού ενημερώθηκε για ότι έχει συμβεί χθες (24/2) στη Λίγκα και τις προθέσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή έστειλε το δικό του μήνυμα για το θέμα της βίας που ζει και βασιλεύει στα ελληνικά γήπεδα. «Πρέπει να τελειώνουμε μ΄ αυτό τον "καρκίνο" που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε προσπαθήσει και με προτάσεις και με την απειλή ακραίων αντιδράσεων να κάνουμε την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σ΄ ένα σπουδαίο κοινωνικό αγαθό όπως είναι το ποδόσφαιρο και να δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα απέναντι στην διαφθορά, τη διαπλοκή, την ανισονομία, απέναντι σε όλα όσα προκαλούν την οπαδική βία. Κι αφού η απόφαση φαίνεται πως υπάρχει, πρέπει να γίνει μια συνάντηση των ιδιοκτητών και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ώστε να δεσμευθούμε όλοι πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ένα ποδόσφαιρο καθαρό και έντιμο, που δεν θα προκαλεί και δεν θα υποθάλπτει πυρήνες βίας. Και τότε θα δούμε ποιός πραγματικά ενδιαφέρεται και επενδύει για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και ποιός απλά ενδιαφέρεται να προασπίσει τα μικροσυμφέροντά του».

 
ΣΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


«Διακοπή επ' αόριστον»
























Ελληνικό ποδόσφαιρο - ανεξαρτήτως χρωμάτων - αργοπεθαίνεις..........


ialmopia.gr/pinnokio.gr/sdna.gr/loutrakiblog

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *