Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Γιορτή ποδοσφαίρου στην Έδεσσα [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Στα πλαισια του Εδεσσαικου καρναβαλιου η ομαδα του Εδεσσαικου με την συνεργασια του επαγγελματια προπονητη και νυν τεχνικο διευθυντη των Ακαδημιων του ΠΑΟΝΕ Βαιο Στεργιοπουλο (που δραστηριοποιεται πλεον στις Ακαδημιες και ομαδες του Νομου μας) υποδεχτηκε τα τμηματα bambini μεχρι και Προπαιδικο της Ακαδημιας του ΠΑΟΝΕ. Τα νεαρα ''φιντανακια'' κατεφτασαν στην Εδεσσα το Σαββατο το πρωι και αφου ξεναγηθηκαν στην ομορφη πολη των καταρρακτων στην συνεχεια εδωσαν φιλικους αγωνες με τα αντιστοιχα τμηματα υποδομης του Εδεσσαικου. Πραγματοποιηθηκαν συνολικα 5 αγωνες 4 απο τους οποιους εγιναν στο Δημοτικο Σταδιο Εδεσσας και 1 στο γηπεδο Πασα Τσαιρ.

Στην εκδηλωση τιμηθηκαν και 2 προπονητες της Ακαδημιας του ΠΑΟΝΕ ο Φεσσας Μουζας και ο Σαμωλης Ευριπιδης που εχουν φορεσει και στο παρελθον την φανελα του Εδεσσαικου σε εποχη Α Εθνικης.
Παραλληλα τιμητικη πλακετα παρελαβε και ο παλαιμαχος ποδοσφαιριστης του Εδεσσαικου Κωστας Αλεξανδριδης .την οποια παρελαβε η κορη του Ελενα που εκλεψε και τα βλεμματα των παρευρισκοντων.
Την πλακετα του Σαμωλη Ευριπιδη παρελαβε ο τεχνικος διευθυντης του ΠΑΟΝΕ Βαιος Στεργιοπουλος.
Μετα το περας των αγωνων οι νεαροι ποδοσφαιριστες απολαυσαν και την Εδεσσαικη κουζινα στην κοσμικη Ταβερνα της πολης ''Αρχοντικο''.Πισω απο την οργανωση της εςκδηλωσης αξιζει να αναφερουμε οτι κρυβεται ο αντιπροεδρος του Εδεσσαικου Λεωνιδας Τουσιας που ανελαβε εξ ολοκληρου την ομορφη αυτη εκδηλωση.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!





  








επιμελεια ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *