Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη η ''Αγγελική'' του Χριστόδουλου Ξηρού

Στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, έπεσε η 22χρονη Αγγελική η οποία καταζητούνταν εδώ και καιρό ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.

Η 22χρονη συνελήφθη στη Σαλαμίνα και αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής. Το πλήρες της όνομα είναι Αγγελική Σπυροπούλου και φέρεται ως βασικός συνεργάτης του Ξηρού και ως συνδετικός κρίκος του ίδιου με τη "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".

Η Σπυροπούλου οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τέταρτη σύλληψη στην οποία προχωρά η ΕΛ.ΑΣ, τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού. Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν αρχικά δύο άτομα έναν 39χρονο και έναν 32χρονο που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση Ξηρού.

Ο 39χρονος συνελήφθη στο Γαλάτσι και αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκρήξεις, κ.α. αδικήματα. Σε ότι αφορά τον 32χρονο συλληφθέντα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή σήμερα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και αρνείται τις όποιες κατηγορίες. 

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν όμως και μία 36χρονη έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε ο ειδικός εφέτης ανακριτής η οποία κατηγορείται για ένταξη στη "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".


news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *