Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Προβληματισμός για το νέο περιστατικό βίας σε γήπεδο της ΕΠΣ Πέλλας - Καταδίκη του συμβάντος από τον Όλυμπο Αψάλου

Απέχθεια και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στους φιλάθλους του νομού Πέλλας ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Άσπρου Σάκη Τόπκα από ρίψη κροτίδας στο γήπεδο της Αψάλου. 

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας στιγματίζεται από περιστατικό βίας, και μάλλον δεν θα είναι και η τελευταία. Κι αν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο περισσεύει ο φανατισμός κι ο τοπικισμός σε ό,τι αφορά την υποστήριξη των ομάδων, ας φροντίσουμε τουλάχιστον να μη φτάνουμε σε περιπτώσεις απειλής της ίδιας της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών και των προπονητών. Πρώτες οι ίδιες οι ομάδες οφείλουν να συμβάλλουν σε αυτό.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομική δύναμη του Α.Τ. Αριδαίας αναζητεί τον...''φίλαθλο'', ο οποίος προφανώς επέλεξε το δρόμο της φυγής και της σιωπής, αντί να παραδεχθεί αντρίκεια το ατόπημά του.



Η διοίκηση του Ολύμπου Αψάλου, καταδίκασε την απαράδεκτη ενέργεια του ''ανεγκέφαλου φιλάθλου'', όπως αναφέρει (χωρίς να διευκρινίζει αν επρόκειτο ''φίλαθλο'' του Ολύμπου), εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

''Το Δ.Σ. του Ολύμπου Αψάλου εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Άσπρου Σάκη Τόπκα.

Του εύχεται περαστικά και καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια από ανεγκέφαλο φίλαθλο που έγινε στο γήπεδό μας, ελπίζοντας να είναι το τελευταίο κρούσμα στα ερασιτεχνικά γήπεδα.''



Ας ελπίσουμε ότι τέτοια φαινόμενα θα περιοριστούν στο ελάχιστο στο μέλλον, και ότι το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου θα ολοκληρωθεί χωρίς...τραυματισμούς και παρατράγουδα.



ialmopia.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *