Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Η Monopoly γίνεται 80 ετών και κυκλοφορεί με αληθινά χρήματα

Η Monopoly αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο τους πιστούς του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού με τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του.

Σε ογδόντα ειδικές εκδόσεις τα ψεύτικα χαρτονομίσματα έχουν αντικατασταθεί με αληθινά ευρώ. Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει 20.580 ευρώ. Σε δέκα ειδικές εκδόσεις θα περιλαμβάνονται χαρτονομίσματα αξίας 300 ευρώ και στις υπόλοιπες 69 χαρτονομίσματα αξίας 150 ευρώ.

Η γαλλική Hasbro, που κατασκευάζει το παιχνίδι από το 1935, ανέφερε πως η ιδέα προήλθε από αίτημα των πελατών, οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να λεφτά του παιχνιδιού να ήταν πραγματικά.



Πηγή:  tvxs.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *