Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Αναδρομικά θα ρυθμιστεί το ζήτημα διαγραφής των φοιτητών

Αναδρομικά θα λυθεί το ζήτημα της διαγραφής των φοιτητών με ρύθμιση που θα υπάρχει στο προετοιμαζόμενο Πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή άμεσα.

Το παραπάνω προκύπτει από τη συνάντηση που είχε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων καθ. Δημήτρης Χασάπης, με αντιπροσωπεία επί πτυχίω φοιτητών της Νομικής και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα. 

Το θέμα αφορούσε στις επικείμενες διαγραφές φοιτητών από τα μητρώα των σχολών τους την 30/4/2015. Ο Γενικός Γραμματέας, όπως αναφέρθηκε, επιβεβαίωσε την θέση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου να καταργήσει κάθε νομοθετική πράξη που οδηγεί σε διαγραφή φοιτητών και να ρυθμίσει το ζήτημα αυτό αναδρομικά στο προετοιμαζόμενο Πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί άμεσα στην Βουλή. 

Στην συνάντηση κατέστη σαφής η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου για διαρκή διάλογο και συνεχή επαφή με τους φοιτητές για το θέμα των διαγραφών καθώς και για κάθε πρόβλημα της φοιτητικής κοινότητας.



news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *