Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών στη Σκύδρα

Οι μεθοδευμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (17-03-2015) το μεσημέρι στην Σκύδρα Πέλλας, 45χρονος ημεδαπός για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο 45χρονος χθες το μεσημέρι στην Σκύδρα και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του συνολικά 265 ναρκωτικά δισκία. 

Ακολούθως διαπιστώθηκε πως εντός της οικίας του στην Έδεσσα απέκρυπτε ακόμα 150 ναρκωτικά δισκία, ενώ σε άλλο χώρο κοντά στην οικία του καλλιεργούσε συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 20 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *