Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Συνέχεια στις νίκες για την ομάδα Κ17 του Αλμωπού Αριδαίας


Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε, στο σερί  των τελευταίων επιτυχιών, η ομάδα Κ17 του Αλμωπού για το Πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας, επικρατώντας 2-1 της αντίστοιχης ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι νέοι του Αλμωπού, υπό την καθοδήγηση του Λεωνίδα Μπίλη, μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αιφνιδίασαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και προηγήθηκαν, μόλις στο δεύτερο λεπτό, όταν μετά από χτύπημα φάουλ και ασταθή απόκρουση του αντίπαλου  τερματοφύλακα, ο Φανιάδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το δεύτερο γκολ ήρθε πριν κλείσει το πρώτο τέταρτο το αγώνα με δυνατό σουτ του Κασσά έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στη συνέχεια, ο Απόλλωνας προσπάθησε να ισορροπήσει τον αγώνα, όμως ο Αλμωπός είχε κλασσική ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νέοι της Καλαμαριάς ανέβασαν την απόδοσή τους και στα μέσα του ημιχρόνου πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα, ένα μόλις λεπτό μετά από ένα ακόμη χαμένο τετ-α-τετ του Αλμωπού.

Στα επόμενα λεπτά οι άμυνες και των δύο ομάδων λειτούργησαν άψογα και ο αγώνας τελείωσε χωρίς να αλλάξει το αποτέλεσμα, με σκορ 2-1 υπέρ των νέων του Αλμωπού.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Καρατζίδης, Κιουλτζόπουλος, Λαμπρίδης, Αμπάρης (Τσαβδάρης), Δεμίρης, Φαφούτης (Κιλικλής), Κώστας, Μήντσης (Χρυσίδης, Μένκσι), Φανιάδης, Πασσαλίδης, Κασσάς (Παρούτογλου)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *