Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα: «Σκύδρα: Χώροι, Σύμβολα, Μνήμες»

Το Εργαστήρι Τέχνης Art House Σκύδρας διοργανώνει εικαστική έκθεση με θέμα «Σκύδρα: Χώροι, Σύμβολα, Μνήμες». 

Πηγή έμπνευσης, έκφρασης και δημιουργικής αποτύπωσης με οποιαδήποτε μορφή εικαστικής τέχνης (ζωγραφική, χαρακτική, φωτογραφία κ.α) αποτελούν όλα όσα μας συνδέουν βιωματικά με το παρελθόν μέχρι και σήμερα κι έχουν σχέση με γεγονότα, σύμβολα, κτήρια, φωτογραφίες, τοποθεσίες του Δήμου μας. Στόχος μας είναι η ανάδειξη και η παρουσίαση της εικαστικότητας που αποπνέει το τοπίο της περιοχής μας και η προβολή αυτή να εκκινήσει και να προκαλέσει δημιουργικές σκέψεις, ερεθίσματα και δράσεις. 

Στην έκθεση συμμετέχουν καλλιτέχνες του Δήμου Σκύδρας, όπως επίσης μέλη του εργαστηρίου Art house, διάφορα σχολεία και σύλλογοι του Δήμου καθώς και συμπολίτες μας που προσφέρουν φωτογραφικά στιγμιότυπα από το προσωπικό αρχειακό τους υλικό. 

Χορηγοί/Υποστηρικτές της Έκθεσης είναι: Ο Δήμος Σκύδρας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, το Γενικό Λύκειο Σκύδρας και πλήθος ανθρώπων που στηρίζουν την υλοποίηση της. 

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στην Αποθήκη της Ένωσης (δίπλα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Σκύδρας), η οποία διαμορφώνεται κατάλληλα και θα διαρκέσει από το Σάββατο 09 Μαΐου έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, με ελεύθερη είσοδο




ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: «ΣΚΥΔΡΑ: ΧΩΡΟΙ, ΣΥΜΒΟΛΑ, ΜΝΗΜΕΣ» 
09 Μαίου 2015 – 12 Ιουνίου 2015 Αποθήκη Ένωσης (δίπλα από το πάρκινγκ ΟΣΕ Σκύδρας) 

Εγκαίνια: Σάββατο 09 Μαίου 2015, ώρα 08:00 μ.μ 

Ώρες λειτουργίας: Κάθε απόγευμα 5:30 έως 10:00 μ.μ. Και πρωινά Παρασκευής και Κυριακής: 11:00 – 2:00. 


Επιμέλεια έκθεσης: Λεωνίδας Γκέλος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *