Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Προκηρύσσονται 20.000 θέσεις εργασίας σε υπουργεία και περιφέρειες

Σε προσλήψεις περίπου 20.000 ατόμων αναμένεται να προχωρήσουν περιφέρειες, υπουργεία και εποπτευόμενοι φορείς εντός του Μαΐου. Ειδικότερα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να προκηρυχθεί το δεύτερο σκέλος του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, που θα αφορά 20.000 θέσεις εργασίας.

Το πρόγραμμα είναι συνολικού προϋπολογισμού 77 εκατομμυρίων ευρώ, απευθύνεται σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και ειδικότητες, ενώ για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει µοριοδότηση για τα άτομα µε αναπηρία (ΑµεΑ).

Η πρώτη πρόσκληση θα γίνει για την κάλυψη 720 θέσεων φύλαξης στο υπουργείο Πολιτισμού, ενώ τη µερίδα του λέοντος στις προσλήψεις θα διεκδικήσουν τα υπουργεία Εργασίας, Υγείας, Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με το "Έθνος", το πρόγραμμα προβλέπει συμβάσεις για 5 μήνες και μισθό 431,75 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών και 495,25 ευρώ για τους άνω των 25 ετών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *