Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ευχαριστήρια μηνύματα Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αριδαίας

Μετά την επιτυχημένη θεατρική παράσταση Νεφέλες του Αριστοφάνη που έλαβε χώρα την Κυριακή 26/04/2015 στο Ξενιτίδειο πνευματικό κέντρο Αριδαίας, ο Σύλλογός μας εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά τους και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή τους θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοργανώτρια Μαριάννα Πιστοφίδου καθώς και τους καθηγητές του σχολείου Παναγιώτη Λαζαρίδη, Μαριάννα Τόμα , Γεώργιο Μυροφορίδη ,Νταβέλα Χρύσα .

Ήταν πολύ σημαντική η προσφορά των ανθρώπων αυτών, ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του έργου που ανέβασαν. Γνωρίζοντας πολύ καλά τι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινότητα των εκπαιδευτικών ως προς την έλλειψη υποδομών κατάφεραν, από το υστέρημα του χρόνου τους να δώσουν προστιθέμενη αξία σε αυτό που υπηρετούν και κατά συνέπεια να διευρύνουν τις γνώσεις των παιδιών μας. 

Με την ελπίδα ότι και στο μέλλον θα υπάρξουν ανάλογες πρωτοβουλίες σας γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα τύχουν της ίδιας υποστήριξης εκ μέρους μας. Σας ευχαριστούμε και πάλι .



Ακόμη, ο Σύλλογος Γονέων και Γηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις καθηγήτριες του σχολείου μας Παρλακίδου Αικατερίνη, Τσιουμίτα Ελένη, Πατσίδου Χαρίκλεια και Χατζηγιαννάκη Αναστασία για την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή της εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αγγλία. 


Αριδαία 28/04/2015 


Με εκτίμηση 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 


Ο Πρόεδρος  ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

Η Γραμματέας ΑΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *