Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Bild και Paris Match ισχυρίζονται ότι έχουν βίντεο με τα τελευταία λεπτά της αεροπορικής τραγωδίας

Ένα σημαντικό εύρημα που αναμένεται να ρίξει φως στο τι συνέβη πριν το μοιραίο Airbus Α320 της Germanwings συντριβεί στις γαλλικές Άλπεις φαίνεται πως κατέχουν οι αρχές. Τα
συνεργεία διάσωσης φέρονται να εντόπισαν στα συντρίμμια κινητό τηλέφωνο επιβάτη που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση στο οποίο υπάρχει βίντεο που τραβήχτηκε λίγο πριν την τραγωδία και καταγράφει τόσο την προσπάθεια του κυβερνήτη να μπει στο πιλοτήριο όσο και τον πανικό των επιβατών.

Το κινητό μπορεί να καταστράφηκε κατά την πτώση του αεροσκάφους, ωστόσο η κάρτα SIM, στην οποία καταγράφηκαν αυτά τα τελευταία τραγικά δευτερόπλεπτα, βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια.

Το συγκεκριμένο βίντεο ισχυρίζονται πως έχουν στην κατοχή τους το γαλλικό περιοδικό Paris Match και η γερμανική εφημερίδα Bild.

Οι σκηνές που έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με τα δύο διεθνή Μέσα, αποτυπώνουν τη χαοτική κατάσταση που επικράτησε από όταν οι επιβάτες αντιλήφθηκαν πως οδηγούνται ολοταχώς στο θάνατο. Οι άνθρωποι δεν φαίνονται, ωστόσο ακούγονται οι κραυγές αγωνίας και τα ουρλιαχτά τους.

«Θέε μου» σε διαφορετικές γλώσσες φέρονται να φώναζαν οι επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους, ενώ ύστερα ακούγεται περισσότερες από τρεις φορές ένας χτύπος από μεταλλικό αντικείμενο, που πιστεύεται πως είναι το τσεκούρι που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, στην απέλπιδα προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου.

Προς το τέλος, μετά από ένα ισχυρότατο τράνταγμα ακολουθούν περισσότερα ουρλιαχτά. Στη συνέχεια, τίποτα...


protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *