Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Τα νέα προϊόντα της Google (vid)

Μια σειρά νέων προϊόντων ανακοίνωσε η Google χθες τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο άμεσο μέλλον. 

Οι πρώτες δύο συσκευές ήταν το Haier Chromebook 11 και το Hinense Chromebook. Και τα δύο έχουν οθόνη 11 ιντσών 1366x768 ανάλυση, 16GB eMMC αποθηκευτικού χώρου, 2GB DD3L RAM και 802.11ac WiFi. Η διαφορά βρίσκεται στους επεξεργαστές και κατ’ επέκταση στη διάρκεια της μπαταρίας. Το Haier Chromebook 11 έχει το Rockchip RK3288 SoC με 4 Cortex A17 πυρήνες και συχνότητα στα 1.8GHz, με 600MHz ARM Mali-T764 GPU και διάρκεια μπαταρίας στις 10 ώρες. Το Hinense Chromebook έρχεται με το ίδιο SoC αλλά ο χρονισμός του είναι στα 2.5GHz και διάρκεια μπαταρίας στις 8.5 ώρες. Και τα δύο θα διατίθενται στην τιμή των $149.

Σε συνεργασία με την Asus παρουσίασε και το Asus Chromebook Flip με οθόνη αφής IPS 10.1 ιντσών η οποία περιστρέφεται και πάχος μόλις 15 χιλιοστά, ενώ το Asus Chromebook C201 έχει οθόνη 11.6 ιντσών. Εσωτερικά βρίσκουμε τα ίδια χαρακτηριστικά με τα προηγούμενα δύο Chromebooks. Η τιμή για το Flip θα κυμανθεί στα $249, όντας μεταλλική κατασκευή με πιο premium αίσθηση, ενώ το C201 θα το βρούμε στα $169.

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ανακοίνωση να ήταν το Chromebit. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Chromebook με τη μορφή HDMI dongle και μπορεί να μετατρέψει την τηλεόραση σας σε υπολογιστή με χαμηλό κόστος. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα ίδια με τα νέα Chromebooks. Είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα Chromecast και η Google ανακοίνωσε πως θα είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι στην τιμή των $100 σε ασημί, μπλε και πορτοκαλί. Η πρώτη γενιά είναι σε συνεργασία με την Asus αλλά η Google αναμένει τη συμμετοχή και άλλων κατασκευαστών.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *