Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Έδεσσα: Έκλεισε τέσσερα κουτάβια σε καφάσι και τα εγκατέλειψε

Κοντά στον χώρο του παλιού Ξενία στην Έδεσσα εγκατέλειψε κάποιος το Σάββατο 4 Απριλίου τέσσερα κουταβάκια, αφού τα έκλεισε μέσα σε δύο καφάσια και τα έδεσε μεταξύ τους με σύρμα ώστε να ζώα να μην μπορούν να διαφύγουν από το «κλουβί».

Ο Βασίλης Γιαννακέρης που εργάζεται στο Δημοτικό Κυνοκομείο Έδεσσας βρήκε τυχαία τα σκυλάκια και μίλησε στο www.zoosos.gr. Μας εξήγησε ότι τα μωρά φιλοξενούνται σε ιδιωτικό χώρο προσωρινά για να μην εκτεθούν σε μικρόβια και τις επόμενες μέρες θα μεταφερθούν στο Δημοτικό Κυνοκομείο Έδεσσας. Ο ιδιοκτήτης τους τα ξεφορτώθηκε αντί να μεριμνήσει για την στείρωση της σκυλίτσας του.

Και επισημαίνει: «Γεννήθηκαν προφανώς από δεσποζόμενη μανούλα, αλλά ήταν ανεπιθύμητα. Ο ιδιοκτήτης τους, αποφάσισε πως θα είναι καλύτερα για αυτά, να τα βάλει μέσα σε μια κλούβα, να τα κλείσει με μια δεύτερη και αφού τις δέσει με σκοινί για να μη φύγουν, να τα αφήσει σε κεντρικό σημείο υποθέτοντας μάλλον πως κάποιος θα ενδιαφερθεί.

Και όταν είδαμε τα ματάκια τους γεμάτα απορία να μας κοιτούν, αναρωτηθήκαμε πως είναι δυνατόν να εγκαταλείψει κάποιος αυτά τα μικρά και αθώα πλασματάκια; Αγκαλιάσαμε τέσσερα πανέμορφα και γλυκά σαν μπισκοτάκια μωρά, ούτε ενός μηνός. Φαίνονται πως θα γίνουν μικρόσωμα, μέχρι δέκα κιλάκια. Τρία άσπρα και ένα μαυράκι».

Αν θα θέλατε να υιοθετήσετε κάποιο από αυτά καλέστε 17:00 - 21:00 στο τηλέφωνο: 6936596684 (Cosmote) ή στείλτε email στο: katafygioedessas@gmail.com

Τα σκυλιά του Δημοτικού Κυνοκομείου Έδεσσας δίνονται με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, ενώ έχουν εξεταστεί από κτηνίατρο και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα.



Πηγή: zoosos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *