Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Έδεσσα: 31χρονος έκρυβε αρχαίο νόμισμα στο...τιμόνι του!

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Έδεσσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 31χρονος αλλοδαπός για τα αδικήματα της Νομοθεσίας περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που επέβαινε ο 31χρονος, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένο σε ειδική κρύπτη κάτω από το τιμόνι, ένα χάλκινο αρχαίο νόμισμα της Ρωμαϊκής περιόδου. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *