Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Οι Radiohead κυκλοφορούν το πρώτο τους EP (Σαν σήμερα 5/5)

1945 κατά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, Τσέχοι και Σλοβάκοι άρχισαν την καταδίωξη των Γερμανών από την Πράγα.

1955 δέκα χρόνια μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και η Ομόσπονδη Γερμανική Δημοκρατία έγινε πάλι κυρίαρχο κράτος. Την ίδια μέρα, η χώρα εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ.

1995 συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο Τύπος σχετικά με τα παιδιά του βρεφοκομείου "Άγιος Στυλιανός" Θεσσαλονίκης που υιοθετήθηκαν την εποχή του Εμφυλίου.










Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο



Moυσική 5/5
1984Οι Duran Duran βρίσκονται στην κορυφή του UK Singles Chart με το τραγούδι "The Reflex". Είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία του γκρουπ. Επίσης είναι το δεύτερο τραγούδι του συγκροτήματος που φτάνει στο No 1 των Βρετανικών charts, μετά το "Is There Something I Should Know?" το 1983. Το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει σαν single στις 16 Απριλίου.
1992Οι Radiohead κυκλοφορούν το πρώτο τους EP με τον τίτλο "Drill". Περιέχει demo τραγουδιών τα οποία ηχογραφήθηκαν στο Courtyard Studio του Oxon της Μεγάλης Βρετανίας και ήταν τα πρώτα που ακούστηκαν από την συχνότητα του BBC Radio 1.







Αθλητισμός 5/5
 5/5/2007 Ο Θεοφάνης Γκέκας σημειώνει το 20ο του γκολ με την Μπόχουμ στον αγώνα εναντίον του Αμβούργου (0-3), με το οποίο θα ανακηρρυχθεί πρώτος σκόρερ στην Bundesliga, ενώ με την λήξη του πρωταθλήματος και έχοντας αγωνιστεί σε 32 αγώνες, θα μεταγραφεί στην Μπάγερ Λεβερκούζεν

5/5/2002 Ο ΠΑΟ νικά την Κίντερ Μπολόνια 89-83 στον τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στη Μπολόνια και στέφεται για τρίτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ευρώπης

5/5/2000 Πεθαίνει σε ηλικία 85 ετών στο σπίτι του στην Φλωρεντία ο Gino Bartali, ο Ιταλός πρωταθλητής ποδηλάτης της δεκαετίας του ’40 και ’50 και 2 φορές νικητής του Tour de France



Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *