Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Πάσχετε από αϋπνία; Αυτό το ΒΙΝΤΕΟ θα σας κάνει σίγουρα να κοιμηθείτε!

Η αϋπνία είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού της Γης και επηρεάζει σημαντικά τη καθημερινότητά τους.


Έτσι, φαίνεται πως το YouTube βρήκε τη λύση για όσους υποφέρουν από αϋπνίες και δημιουργώντας ένα βίντεο που χρειάστηκε λίγα μόλις 24ωρα για να γίνει viral.

Το οχτάωρο υλικό έχει αναπαραχθεί περισσότερες από 6 εκατομμύρια φορές από τους χρήστες της εφαρμογής που είναι απελπισμένοι και αναζητούν τη λύση ακόμη και στο διαδίκτυο. Τα αποτελέσματα που καταγράφονται είναι εντυπωσιακά, γεγονός που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των ειδικών μελετητών.

Ερευνητές απο νοσοκομείο του Λονδίνου αποφάσισαν να διεξάγουν έρευνα για το βίντεο και την αποτελεσματικότητά του, προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο χαλάρωσης.

"Επειδή σαν μέρος μιας θεραπείας χρησιμοποιούνται πολλά χαλαρωτικά μέσα, που συμβάλλον στην ψυχική υγεία του ασθενούς, ετοιμαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε και το βίντεο", είπε η ψυχολόγος του Νοσοκομείου του Λονδίνου, Dorothy Wade.

Παράλληλα, εκατομμύρια είναι τα ευχαριστήρια μηνύματα που έχουν αφήσει οι θεατές στον λογαριασμό του καλλιτέχνη Johnnie Lawson, που έκανε την επιμέλεια του βίντεο.





Πηγή: TheInependent

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *