Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Σύλληψη 34χρονου για λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Αριδαία

Συνελήφθη χθες (9-5-2015) το πρωί στην Αριδαία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 34χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και λαθραίου καπνού, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 371 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 18 συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Επιπλέον βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, το οποίο επίσης κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων.

Οι λαθραίες ποσότητες τσιγάρων και καπνού, θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *