Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Τι της λες και τι σου λέει; Ο Τσίπρας μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο με την Μέρκελ

Σε συχνή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, όπως παραδέχθηκε η αναπληρώτρια εκπρόσωπός της Κριστιάνε Βιρτς.

Η κυρία Βιρτς δήλωσε ότι έχουν γίνει αρκετά τηλεφωνήματα και αναφέρθηκε ενδεικτικά στην επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες την περασμένη Τετάρτη.

Σε αυτή τη πρόσφατη συνομιλία συζητήθηκαν η πορεία των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες και ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τα ζητήματα της συμφωνίας της Ελλάδας με τους θεσμούς.

Οι δυο τους μίλησαν επίσης και για θέματα "αγκάθια", όπως το εργασιακό και το ασφαλιστικό, ενώ συμφώνησαν να έχουν συνεχή επικοινωνία καθ' όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την Κριστιάνε Βιρτς.



news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *