Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Συλλήψεις για κλοπή περιπτέρου στην Αλμωπία

Συνελήφθησαν χθες 24/05 σε περιοχή της Αλμωπίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 6
Έλληνες και 4 Αλλοδαποί, ηλικίας από 17 έως 20 ετών, από Θεσαλονίκη για κλοπή.

Συγκεκριμένα νωρίτερα της ίδιας μέρας οι συλληφθέντες μετέβησαν με δύο οχήματα σε περίπτερο 51χρονου σε Τοπική Κοινότητα Δήμου Αλμωπίας και οι πέντε εξ’ αυτών αφού το διέρρηξαν αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα αξίας 200 ευρώ και διέφυγαν. Οι άλλοι πέντε συλληφθέντες που επέβαιναν στο έτερο όχημα κατά τη διάρκεια της διάρρηξης τους παρείχαν κάλυψη επιτηρώντας τον χώρο έχοντας τον ρόλο των τσιλιαδόρων.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου.

Τα οχήματα κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς. Επιπλέον διαπιστώθηκε πως ο 18χρονος οδηγός του ενός οχήματος στερούνταν της άδειας ικανότητας οδήγησης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *