Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Η Microsoft ανακοίνωσε την Cortana για Android και iOS (vid)

H Microsoft σήμερα επιβεβαίωσε τις φήμες οι οποίες ήθελαν την Cortana να έρχεται σε Android και iOS συσκευές. 

Η εταιρία του Redmond θα διαθέσει δύο ξεχωριστές εφαρμογές, μία για κάθε λειτουργικό σύστημα, οι οποίες θα επιτρέψουν στην Cortana θα λειτουργεί έξω από τα Windows. Επιπλέον, η εταιρία επιβεβαίωσε πως ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να υποβάλει τις ίδιες ερωτήσεις στην Cortana όπως θα έκανε και σε ένα Windows Phone. Αντιθέτως, η Cortana αν και δεν θα έχει όλες τις δυνατότητες που προσφέρει στα Windows Phone θα μπορεί να σας στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με αποτελέσματα αγώνων, ώρες πτήσεων και άλλα, ενώ θα ενσωματώνει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που θα μάθουμε εν καιρώ.

Ο σκοπός της Microsoft με την Cortana είναι να προσπαθήσει να φέρει χαρακτηριστικά των Windows 10 σε άλλα smartphones. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video με την Cortana να λειτουργεί σε iOS.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *