Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σατυρίζει Άδωνι Γεωργιάδη και τις τηλεπωλήσεις βιβλίων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης και η παρέα του να σατυρίζουν τις εκπομπές τηλεπωλήσεων του Άδωνι Γεωργιάδη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας
από τα"Παραπολιτικά". Το βίντεο χρονολογείται από το 2012. 

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το βίντεοκαταγράφει τον νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο, παρέα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Έλενα Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα του Ευ.Τσακαλώτου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, διευθυντής σήμερα στο πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να κρατούν βιβλία στα χέρια και να αναπαριστούν με κωμικό τρόπο τις τηλεπωλήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, η παρέα φαίνεται να το διασκεδάζει αρκετά.


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε το βίντεο στο Twitter, γράφοντας "Θα συνιστούσα στον κ. Σακελλαρίδη να βγάλει μια μέρα το ψωμί του με ιδρώτα και τότε θα καταλάβει".

Σε νεότερο του μήνυμα πάντως, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει: "Ο κ. Σακελλαρίδης είχε την ευγένεια να μου τηλεφωνήσει για το γνωστό βίντεο. Το θέμα θεωρείται λήξαν".



nooz.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *