Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τα παλαιότερα iPhone και iPad θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα

Οι επόμενες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος της Apple θα εστιάσουν περισσότερο σε θέματα επιδόσεων και σταθερότητας παρά σε νέα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες του 9to5Mac. 

Ως εκ τούτου, δίνεται η ευκαιρία στην εταιρία να δώσει μεγαλύτερη προσοχή σε παλαιότερες συσκευές της. To ρεπορτάζ του 9to5Mac αναφέρει πως η Apple με τοiOS 9 θέλει να βελτιώσει την απόδοση παλιότερων συσκευών της, στις οποίες συγκαταλέγονται το iPhone 4S και το iPad mini. Η πολιτική αυτή ωστόσο θα αποτελούσε στροφή για την Apple η οποία συνηθίζει να διακόπτει την υποστήριξη σε συσκευές που κυκλοφόρησαν 3 και 4 χρόνια πριν.

Αν όντως το γεγονός αυτό αληθεύει, η Apple λογικά θέλει να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αγοράζουν παλιότερα προϊόντα, αφού έτσι δείχνει ότι μπορεί να τα διατηρήσει σε καλή κατάσταση.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *