Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Παρουσιάζεται η θεωρία του Μπινγκ Μπανγκ (Σαν σήμερα 12/6)

1965 Παρουσιάζεται η θεωρία του Μπινγκ Μπανγκ για τη δημιουργία του σύμπαντος.

1913 Δημιουργείται το πρώτο καρτούν, στις ΗΠΑ. Ο Τζον Ράντολφ Μπρέι σκηνοθετεί την ταινία «Το όνειρο του καλλιτέχνη», στην οποία ένας σκύλος καταβροχθίζει συνεχώς λουκάνικα έως ότου στο τέλος εκρήγνυται.

2000 σε κάθειρξη 25 ετών καταδικάστηκε από το Εφετείο Κακουργημάτων ο Βασίλης Παλαιοκώστας, ο οποίος κατηγορείτο για συμμετοχή στην απαγωγή του βιομήχανου Αλέκου Χαΐτογλου τον Δεκέμβριο του 1995.





Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο



Μουσική 12/6
1949 Ο Βρετανός μπασίστας, κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός John Wetton (John Kenneth Wetton) γεννήθηκε στο Γουίλινγκτον της Αγγλίας. Εργάζεται επαγγελματικά από τα τέλη της δεκαετίας του '60 και υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων: King CrimsonUriah HeepUK, αλλά έγινε δημοφιλής με την συμμετοχή του στους Asia.

1958 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και κιθαρίστας Meredith Brooks (Meredith Ann Brooks) γεννήθηκε στο Όρεγκον Σίτι του Όρεγκον. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή όταν το 1997 το τραγούδι της "Bitch", από το άλμπουμ "Blurring the Edges", έγινε παγκόσμια επιτυχία.

Αθλητισμός 12/6
12/6/2008 Ο Αυστριακός Ivica Vastic γίνεται ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου όταν ισοφαρίζει την Πολωνία με πέναλτυ (1-1). Στην ηλικία των 38 ετών και 257 ημερών, είναι περισσότερο από 4 χρόνια μεγαλύτερος από τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, Nene (34χ. & 213 ημ. 20/6/1984 Πορτογαλία-Ρουμανία 1-0)

12/6/2004 Πρεμιέρα του EURO στην Πορτογαλία, με έκπληξη πρώτου μεγέθους αφού η Εθνική Ελλάδος κερδίζει την διοργανώτρια με 2-1 με σκόρερ τους Καραγκούνη και Μπασινά (πεν.)

12/6/1999 Ο Σκωτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Alex Ferguson χρίζεται ιππότης από την Βασίλισσα Ελισάβετ, κατά την διάρκεια του εορτασμού των γενεθλίων της, για την μεγάλη του προσφορά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στον πολιτισμό




Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *