Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Απάνθρωποι δουλέμποροι εγκατέλειψαν αβοήθητους ανάπηρους σε βράχο του Αιγαίου! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διακινητές μεταναστών από την Τουρκία παράτησαν σε βράχο του Αιγαίου κοντά στην Σύμη, δύο άτομα με ειδικές ανάγκες, μια 70χρονη και έναν νεαρό.

Οι απάνθρωποι δουλέμποροι, εκτός από την 70χρονη και τον νεαρό, που αμφότεροι έχουν κινητικά προβλήματα και αφέθηκαν αβοήθητοι στον βράχο με τα αναπηρικά τους καροτσάκια, εγκατέλειψαν δύο ακόμα μετανάστες, οι οποίοι διασώθηκαν από άνδρες του Λιμενικού

Οι τέσσερις ταλαιπωρημένοι παράτυποι μετανάστες απεγκλωβίστηκαν, διεσώθησαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Σύμης, όπου παραδόθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, που διενεργεί την προανάκριση.







Πηγή: onalert.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *