Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 24/7 τα Ζώδια!


Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και να τα μοιραστείς με φίλους και γνωστούς. Προσπάθησε ωστόσο να μην σπαταλήσεις την τύχη σου, μένοντας μόνον στις υποσχέσεις και τις κερδισμένες εντυπώσεις, αφού οι συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα είναι σχεδόν ιδανικές.

Ερωτικά
Η γοητεία σου «κτυπάει κόκκινο» και οι προτάσεις πέφτουν βροχή! Αν όντως ενδιαφέρεσαι, προσπάθησε να «δεις» πίσω από τις εντυπώσεις και τα παχιά λόγια, αφού σε κάθε περίπτωση η ποιότητα είναι αμφισβητούμενη!




Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σου φέρνει κόσμο στο σπίτι αλλά, αν αυτό δεν είναι του γούστου σου, μπορείς να επισκεφτείς εσύ αυτούς που επιθυμείς. Ακόμη οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού σου αλλά και να δικτυωθείς προωθώντας τα επαγγελματικά σου σχέδια με την βοήθεια προσώπων που είτε γνωρίζουν καλά το θέμα σου, είτε κατέχουν θέσεις - κλειδιά.

Ερωτικά
Το σκηνικό θυμίζει πρόταση γάμου αλλά πόσο ικανοποιημένος/η μπορεί να είσαι από μια σχέση που βασίζεται κυρίως στο οικονομικό κομμάτι; Αν δεν αγαπάς και δεν σε αγαπούν, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.




Γενικά
Η καθημερινότητά σου θυμίζει πανηγύρι κι έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η. Επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με πολυπόθητες πληροφορίες, τις οποίες βέβαια σκοπεύεις να διαδόσεις άμεσα! Ακόμη, ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση κάποιων gadget ή αξεσουάρ που κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.

Ερωτικά
Το μάτι σου παίζει προς κάθε κατεύθυνση αλλά οι άλλοι δεν μπορεί να γνωρίζουν πως έχουν να κάνουν με καθαρή περιέργεια κι όχι σώνει και καλά με την εκδήλωση συγκεκριμένου ενδιαφέροντος. Ας πρόσεχαν!




Γενικά
Οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να ενημερωθείς γύρω από τεχνικές λεπτομέρειες, είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματα σου. Παράλληλα, ο Ερμής αυξάνει κατακόρυφα την καταναλωτική σου διάθεση κι εδώ είναι που ίσως χρειάζεται κάποιο μέτρο! Στο πρόγραμμα είναι και μια σημαντική οικονομική συμφωνία.

Ερωτικά
Μια γνωριμία μπορεί να σου αφήσει υποσχέσεις αλλά μέχρι εκεί! Το πιθανότερο είναι πως έχεις να κάνεις με ένα ακόμη «μπλέξιμο», που αργά ή γρήγορα θα καταλήξει σε αδιέξοδο.




Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο σου στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι' αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κι αν τα «χειροκροτήματα» και τα επιφωνήματα επιδοκιμασίας, είναι περίπου δεδομένα, δες μήπως μπορείς να πετύχεις και κάτι πιο ουσιαστικό, πέραν ενός «σόου». Εκμεταλλεύσου την συγκυρία για να προσελκύσεις συνεργάτες, χρηματοδότες κι ό, τι άλλο τραβάει η ψυχή σου!

Ερωτικά
Το σύμπαν δείχνει εξαιρετικά πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία αλλά εδώ είναι που ισχύει το «πρόσεξε τι εύχεσαι»! Είσαι σίγουρος/η ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε μια σχέση «υψηλών απαιτήσεων»;




Γενικά
Για σένα οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ αλλά αυτήν την φορά έχεις πλεονέκτημα! Είτε πρόκειται για την διεκπεραίωση τεχνικών θεμάτων, είτε για την προώθηση-διαφήμιση του έργου σου, είτε απλά για την ανεύρεση μιας εργασίας, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να πετύχεις εύκολα και γρήγορα πολλούς από τους στόχους σου. Κι αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο, μην διστάσεις!

Ερωτικά
Ένας φίλος ή μια φίλη φαίνεται να μπλέκεται στα προσωπικά σου με έναν τρόπο που σε ενοχλεί. Ξεκαθάρισε άμεσα ποιος είναι το «αφεντικό», πριν αρχίσουν τα... όργανα!




Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή καλύπτει και με το παραπάνω τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα κάθε συνομοταξίας! Κι εδώ το μόνο πρόβλημά σου μπορεί να είναι η έλλειψη συγκεκριμένων στόχων και η ανάλωση σου σε ένα διαρκές πήγαινε-έλα, ευχάριστο μεν αλλά ενδεχομένως και ανούσιο. Καλά και άγια είναι τα «κονέ», δες όμως τι μπορείς να καρπωθείς άμεσα, αφού αύριο ξημερώνει μια άλλη ημέρα!

Ερωτικά
Μοιάζεις να βρίσκεσαι σε ένα παζάρι, χωρίς να μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις τελικά. Μόνο που επειδή δεν έχεις να κάνεις με εμπορεύματα αλλά με ανθρώπους, πρόσεξε μήπως παρεξηγηθείς.




Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει πρωταγωνιστή και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Το μόνο που ίσως σε ενοχλήσει είναι οι ατέρμονες συζητήσεις γύρω από λεπτομέρειες που για σένα είναι ανούσιες αλλά τελικά θα γίνει αυτό που θέλεις! Ακόμη, θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις μια συμφωνία για ένα ακίνητο ή γενικότερα για ένα περιουσιακό θέμα.

Ερωτικά
Όλα καλά αλλά να ξέρεις ότι με τέτοιο κυκλοφοριακό κομφούζιο θα είναι δύσκολο να ζήσεις τον έρωτά σου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ε, όχι να κόψεις και εισιτήριο!




Γενικά
Με την συνδρομή του Δία, η ημέρα είναι αφιερωμένη εξαιρετικά στην αφεντιά σου, αφού αναμένεται να εκπληρώσει όλες σχεδόν τις βασικές σου επιθυμίες. Ταξίδια, καλή παρέα, συζητήσεις επί παντός επιστητού και κυρίως τύχη, κοσμούν την καθημερινότητά σου, αφήνοντάς σου τελικά μια «γεμάτη» αίσθηση. Αν μάλιστα φροντίσεις να αποκομίσεις και κάτι πιο χειροπιαστό, από τις υποσχέσεις, τότε θα αγγίξεις το τέλειο!

Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι μπορεί να αναθερμάνει το ενδιαφέρον σου για μια «εξωτική» περιπέτεια αλλά σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να γνωρίζει τις αληθινές προθέσεις σου και το άλλο πρόσωπο.




Γενικά
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι «τα πολλά λόγια είναι φτώχια» και ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται» τότε καλά θα κάνεις να μείνεις διακριτικά στο περιθώριο των εξελίξεων, ώστε να αποφύγεις τουλάχιστον τον εκνευρισμό! Παρότι όμως θα διαπιστώσεις ότι στη ζωή δεν κερδίζουν οι ικανοί αλλά οι τυχεροί, μπορείς κι εσύ να αξιοποιήσεις τον ενεργό Δία βελτιώνοντας άμεσα το εισόδημα σου. Ένα «εφήμερο κέρδος» δεν παύει να είναι κέρδος!

Ερωτικά
Ο Άρης δημιουργεί διαδοχικές έλξεις και απώσεις, γι' αυτό μην δένεις τίποτα «κόμπο». Σε αυτήν την φάση το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν πολύ σύντομα.




Γενικά
Ανήκεις στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας, τουλάχιστον στα χαρτιά! Γιατί ξέρεις ότι η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη, όσο και οι υποσχέσεις από την υλοποίησή τους. Φρόντισε, λοιπόν, ώστε η ανάδειξή σου και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα να λάβει συγκεκριμένη μορφή, μέσα από την υλοποίηση μιας επικερδούς συνεργασίας ή συμφωνίας. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο Δίας!

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στον πειρασμό να σκεφτείς μήπως οι μέχρι τώρα επιλογές σου δεν ήταν δα και οι καλύτερες! Από εκεί και ύστερα όμως, εσύ θα αποφασίσεις.




Γενικά
Την ώρα που οι άλλοι χάνουν την ώρα τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, εσύ μπορείς να «τρυπώσεις» στην ουσία του θέματος, χωρίς να δίνεις στόχο, επιτυγχάνοντας τελικά μια μάλλον μυστική συμφωνία που θα σε ωφελήσει. Πρόσεξε μόνον μήπως υπερβείς τα εσκαμμένα, αφού όσο ο Δίας μπορεί να εξυπηρετεί τα σχέδιά σου, άλλο τόσο είναι πρόθυμος να σε εμπλέξει σε σκάνδαλα!

Ερωτικά
Ο Άρης σε βάζει σε περιπέτειες κι όλα είναι ανοιχτά. Εντάσεις, διεκδικήσεις αλλά και απρόβλεπτες καταστάσεις μεταθέτουν την όποια σταθερότητα στο μέλλον! Προσπάθησε τουλάχιστον να μείνεις μακριά από ζήλειες κι εγωισμούς.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *