Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Καλοκαιρινή Ποδηλατάδα στην Αλμωπία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με αθρόα συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του ποδηλάτου πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 26/7 η Ποδηλατάδα που διοργάνωσαν από κοινού οι Almopistas, οι Φίλοι του Ποδηλάτου και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας.

Οι δρόμοι της Αλμωπίας γέμισαν με κεφάτους δικυκλιστές, σε μια διαδρομή που ξεκίνησε από το Δημαρχείο της Αριδαίας, και περνώντας από Δωροθέα - Σωσάνδρα - Λυκόστομο, κατέληξε στα γήπεδα τένις της Πιπεριάς για ξεκούραση και λίγο.. σουβλάκι!

Άπαντες οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη δραστηριότητα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Ποδηλατάδα!


Διαβάστε την ανακοίνωση των Almopistas στην επίσημη σελίδα τους στο facebook 

Σήμερα για δύο ώρες κάναμε μια ξέγνοιαστη βόλτα! Αφήσαμε λιγο στην άκρη τα προβλήματα, τις γκρίνιες, τα λεφτά, την πολιτική και ό,τι άλλο μας διχάζει και κάναμε κάτι που μας ενώνει. 

Πήραμε ένα ποδήλατο είτε καλό, είτε παλιό, ή ακόμη και δανεικό και γυρίσαμε μαζί στις ομορφιές τις Αλμωπίας. Μιλήσαμε, γνωριστήκαμε, χαμογελάσαμε, δροσιστήκαμε αλλά ιδρώσαμε και λίγο. Γενναιόδωροι φίλοι μας κέρασαν και ένα σουβλάκι. Αποδείξαμε ότι δε χρειάζονται χρήματα για να περάσουμε ένα ωραίο απόγευμα! Καλή παρέα και όρεξη! 

Almopistas, Φίλοι του ποδηλάτου και Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας είναι εδώ και συνεχίζουν δυναμικά! Σας περιμένουμε στα επόμενα!


Δείτε παρακάτω ΕΙΚΟΝΕΣ από την χθεσινή Ποδηλατάδα!



























ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *