Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Πόσες μέρες από τη ζωή σου ξόδεψες για να δεις τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές σειρές;

Η παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών έχει ανθίσει τα τελευταία χρόνια λόγω της εύκολης πρόσβασης και πλέον δεν είναι καθόλου σπάνιο να γίνεται συζήτηση στις παρέες για μαραθώνιους αφιερωμένους σε αγαπημένες σειρές. 

Παρόλα αυτά, έχετε καθίσει ποτέ να μετρήσετε πόσο χρόνο έχετε ξοδέψει για να δείτε όλα τα επεισόδια π.χ. του Lost, του Game of Thrones, του Walking Dead ή του Breaking Bad;

Αν δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία πρόσθεσης της χρονικής διάρκειας κάθε επεισοδίου, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε την διαδραστική ιστοσελίδα tiii.me του σχεδιαστή Alex Cican για να σας υπολογίσει άμεσα πόσες ώρες έχετε ξοδέψει είτε μεμονωμένα για κάθε σειρά, είτε συνολικά για όσες έχετε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα και να μοιραστείτε τις χαμένες ώρες μέσω Twitter!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *