Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Τριγμοί στους Ανεξάρτητους Έλληνες - Διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ο "αντάρτης" Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης

Mε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποκάλυψαν ότι ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης διαγράφεται από την ΚΟ του κόμματος μετά και τις
πρόσφατες δηλώσεις του ότι θα ψηφίσει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, αντίθετα με τη γραμμή του κόμματος.

"Θα ψηφίσω ναι", δήλωσε στο MEGA ο βουλευτής, διότι το "ναι" είναι σε μέτρα επώδυνα και δύσκολα που δεν ξέρει καν αν θα τα σηκώσει η κοινωνία αλλά το "όχι" μπορεί να οδηγήσει στη δραχμή και αυτό υποστήριξε "θα είναι η αυτόματη καταστροφή της χώρας κάτι στο οποίο δεν θέλω εγώ να συναινέσω".

"Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης διαγράφεται από την ΚΟ των ΑΝΕΛ και καλείται να παραδώσει την έδρα του όπως δημόσια δεσμεύτηκε", αναφέρει η ανακοίνωση.

ΝΑΙ στο δημοψήφισμα έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν ακόμα τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ, ο Δημήτρης Καμμένος, ο Βασίλης Κόκκαλης και ο Νίκος Μαυρογάνης.


news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *