Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ορκωμοσία χωρίς κάμερες για τη νέα κυβέρνηση

Ολοκληρώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία όμως, για πρώτη φορά δεν μεταδόθηκε ζωντανά. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής χαρτοφυλακίων. 

Η ορκωμοσία έγινε σε δύο φάσεις: Πρώτα ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο οι κ.κ Χαϊκάλης, Αμανατιδης και Αλεξιαδης κι έπειτα ακολούθησαν οι υπόλοιποι με πολιτικό. 

Με βάση τον χθεσινό ανασχηματισμό, εκτός κυβέρνησης τέθηκαν οι του "Όχι", Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Στρατούλης και Κώστας Ήσυχος - που καταψήφισαν το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου- και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Νίκο Φίλη και τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη. 

Χριστόφορος Βερναρδάκης, Τρύφων Αλεξιάδης, Παύλος Πολάκης, Δημήτρης Βίτσας, Γιάννης Αμανατίδης, Σία Αναγνωστοπούλου και η Όλγα Γεροβασίλη είναι τα νέα πρόσωπα της δεύτερης κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα

Ωστόσο, τη μεγαλύτερη... αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του ονόματος του ηθοποιού και βουλευτή Αττικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος αναλαμβάνει υφυπουργός Εργασίας για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη θέση του Δημήτρη Στρατούλη.



news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *