Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

IALMOPIA LIVE: ΧΑΜΟΣ στην πρώτη ημέρα του 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεκίνησε χθες Παρασκευή 17/7 το 4ο Φεστιβάλ Πόζαρ που διοργανώνει ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου στο χώρο των Λουτρών Αλμωπίας.

Παρά τις δύσκολες ημέρες που περνά η χώρα, πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών ''δραπέτευσε'' για λίγες ώρες από την καθημερινότητα, δίνοντας το παρών σε ένα από τα πιο σημαντικά events του καλοκαιριού στη Βόρεια Ελλάδα.

Την παράσταση φυσικά έκλεψαν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κι ο Χρήστος Θηβαίος, που με αγαπημένες παλιές  αλλά και νέες επιτυχίες τους ξεσήκωσαν τους χιλιάδες φίλους που βρέθηκαν απέναντί τους.

Στη χθεσινή πρώτη ημέρα είδαμε κι ακούσαμε ακόμα τους δικούς μας Outdoor, τους Alcoholics' Afternoon, ενώ στιγμές άφθονου γέλιου προσέφερε ο μοναδικός Διογένης Δασκάλου. Επίσης, το δικό τους τόνο στις εκδηλώσεις έδωσαν με τα τύμπανά τους οι Karanos από την Έδεσσα.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό του ialmopia από την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ

Photos: Γιάννης Τάσιου



























































































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *