Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας για το δημοψήφισμα

Η τρομοκρατία δεν πέρασε! Ο λαός αύριο θα δώσει την απάντηση του!

Θα δώσει την απάντηση του στην Μέρκελ, στον Σόιμπλε, στον Σαμαρά, τον Σημίτη, τον Βενιζέλο, τον Θεοδωράκη, τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου. 

Θα δώσει την απάντηση του στο ΣΚΑΙ, το MEGA, τον ΑΝΤ1, το STAR τον ALPHA. Και θα είναι μεγάλη και βροντερή, θα ακουστεί παντού! 

Τον Έλληνα το μόνο που τον τρομοκρατεί είναι η έλλειψη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. 

Χάσατε κύριοι! Οι Έλληνες δεν φοβούνται! 

Και αφού όλοι κατάλαβαν πλέον το μέγεθος της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης που εξαπολύσατε, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο ίδιος ο λαός δε θα λυγίσει και θα σας τελειώσει! 

Χθες πήρατε το μήνυμα πως δεν φοβόμαστε! Το μόνο που μας φόβιζε ήταν ο φόβος. Και τον νικήσαμε! Σας νικήσαμε! 

Και αύριο θα το δείτε, πως οι Έλληνες θα επιλέξουν την ψήφο της αξιοπρέπειας της ελπίδας και όχι την ψήφο της υποταγής και της διαιώνισης των απεχθών μνημονίων που εσείς ψηφίσατε και υπηρετήσατε. 

Ο λαός θα ψηφίσει ΟΧΙ. 

Όσο για την τοπική αυτοδιοίκηση, κατάφερε να διολισθήσει για ακόμα μία φορά σε ένα μεγάλο λάθος. Λες και παλεύει να πέσει στα μάτια ακόμα και αυτών των ίδιων που την ανέδειξαν. Οι φωτογραφίες μέσα στο δημαρχιακό κτήριο ανάμεσα στον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ (!) εκλεγμένο δήμαρχο μας, με έναν βουλευτή ενός συγκεκριμένου κόμματος που προωθεί το ΝΑΙ και η προτροπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ(!) δημάρχου μας να ψηφίσει ο λαός της Αλμωπίας ΝΑΙ, μόνο αλγεινή εντύπωση μπορεί να προκαλέσει. Κύριοι του δημαρχείου ο χώρος αυτός που βρίσκεστε είναι ιερός και θεωρούμε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικροπολιτικές σας σκοπιμότητες!

Άραγε ο κ. Δήμαρχος γνωρίζει πόσοι είναι στο Δήμο μας οι φτωχοποιημένοι, οι κάτω από τα όρια της φτώχειας, οι κατεστραμμένοι, από αυτούς που φωτογραφίζεται μαζί τους; Και αν ναι, γι αυτό τι έχει κάνει; Αν όμως όχι, τότε τον αφήνουμε να τον κρίνουν οι συνδημότες μας! 



Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *